πρέπει να κάνεις ένα λογαριασμό gmail και να συνδέσεις την ομάδα σου και εκεί.
Μετά, μπορείς να σβήσεις το fb σου.
Αλλά θα χάσεις διάφορα προνόμια φυσικά.