Λοιπόν, σε συνέχεια του αγγλικού ποστ, είχα έναν διάλογο με ένα τύπο από το αγγλικό φόρουμ που ήταν ο πρώτος που εντόπισε και δημοσίευσε και φώτο για την ένδειξη της Ε.Ι. του πλαίυ μέηκερ.
Δείτε φωτο εδώ, σε δικό του θέμα
http://forum.topeleven.com/top-eleve...reenshots.html

Όντως τώρα τελευταία εμφανίζει την ικανότητα κατά την διάρκεια του Live.
Αυτός βέβαια λέει ότι ο π.μ. του κάνει πράματα και θάματα (τον έχει βάλει και κτυπάει και τα κόρνερ), εγώ από την άλλη δύο που έχω στις 2 μου ομάδες, δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ικανοποιημένος.

* βέβαια να πω ότι ο τύπος έχει 8* ομάδα έτσι
την εχω βρει στο τοπ100 των ομοσπονδιών.
Νομίζω ότι αυτό κάνει κάποια διαφορά

Τώρα, κάτι άλλο εντυπωσιακό δεν έχω δει σχετικά με τις Ε.Ι. στην νέα έκδοση, ένα αρνητικό ίσως ότι βλέπω μερικές φορές ότι ο επιθετικός μου πάει να μπει με την μπάλα μες την εστία (δεν ξέρω αν έχει σχέση με την 1-1 Ε.Ι., η οποία δεν έχει ένδειξη λειτουργίας ακόμα στο live).

Τρελαίνομαι με τα φαλτσαριστά χτυπήματα φάουλ-γκολ των παικτών μου - ειδικά έχω ένα αστέρι, τον Ρονάνλντο (το "φαινόμενο"), άπαιχτος
καθώς και με τα νέα σούπερ μακρινά ξαφνικά σουτ των παικτών μου που έχουν Ε.Ι. κρυφός κυνηγός.
Επίσης οι αμυντικοί που έχω με Ε.Ι. "κεφαλιές" και "τείχος" κόβουν ασύστολα τα φάουλ και κόρνερ των αντιπάλλων μου.
Σαν να έχει "πουσαριστεί" λίγο αυτή η ικανότητα, ή δεν ξέρω, σύμπτωση ? έχουν πέσει πολύ τα γκολ μου από κόρνερ.