Συχνές ερωτήσεις (f.a.q.)
- Γιατί δεν βλέπω τους αγώνες του τουρνουά όταν παίζω στην παλιά έκδοση ?
Γιατί αυτή η εφαρμογή τρέχει μόνο στην νέα έκδοση.
Ετσι θα είναι.
- Γιατί δεν μπορώ να δώ τους αγώνες των φίλων στα τουρνουά ?
Υπάρχει ένα προσωρινό πρόβλημα.
θα λυθεί μάλλον αργότερα.
- Είχα 22 παίκτες και δάνεισα έναν σε έναν φίλο. αγόρασα έναν νέο παίκτη αλλά δεν μπορώ να τον υπογράψω.
γιατί ?
Γιατί ο παίκτης που δανείσαμε, εξακολουθεί να ανήκει στην ομάδα μας. μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε κανονικά στις άλλες τρεις επίσημες διοργανώσεις μας.
μόνο στο τουρνουά δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε.
- Τι είπαμε γίνεται με τους δανεικούς ?
Παίκτες που δανείζουμε, μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε κανονικά στις άλλες 3 διοργανώσεις μας.
Παίκτες που δανειζόμαστε, τους χρησιμοποιούμε μόνον στο τουρνουά.
- Ποιά είναι η τιμή των εισητηρίων σε έναν αγώνα τουρνουά ?
Είναι όπως στα φιλικά ?
Μάλλον.
Οπότε πρέπει να εξετάσουμε την τιμή που έχουμε στα φιλικά (να είναι προσιτή) ώστε να έχουμε την πληρότητα που πρέπει και για οικονομικούς λόγους, και για να έχουμε το 5% της υποστήριξης φιλάθλων.
Ποιών παικτών η ποιότητα υπολογίζεται για τις κληρώσεις ?
- Το πιθανότερο οι καλύτεροι 14, όπως και στις άλλες διοργανώσεις αλλά μπορεί και οι 11.
Πάντως όχι όλοι οι παίκτες.
Γιατί πολλές φορές τα ζευγάρια δεν είναι ισοδύναμα ?
- Γιατί τα ζευγάρια βγαίνουν ανάλογα με την ενδεκάδα που υπάρχει εκείνη την στιγμή (Παρασκευή στις 10.30 περίπου) .
Αν εγώ έχω μέσα 11 πολύ αδύναμους παίκτες, θα με βγάλει ζευγάρι με την πιο αδύναμη ομάδα του άλλου γκρουπ.
Αυτό θα μου δώσει ένα πλεονέκτημα για να κερδίσω αλλά οι συμπαίκτες μου στο γκρουπ θα έχουν λίγο πιο δύσκολους αντιπάλους αναλογικά.
Γιατί κάποιες φορές δεν βγαίνουν ισοδύναμα γκρουπ ?
- ίσως ξεφεύγει από το σύστημα ή κάποια γκρουπ περσίσεψαν μετά το ταίριασμα των άλλων.

26Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote