Η νέα αναβάθμιση δεν βοήθησε και πολύ καθώς το τελευταίο Σ-Κ πολλοί αγώνες δεν μπόρεσαν να γίνουν.
Πάγωσαν ή δεν ξεκίνησαν καν τα παιχνίδια.
Στα περισσότερα επαναληπτικά, έβγαλε "εικονική" ισοπαλία.
Για αυτό και αποφάσισαν να δώσουν ένα "δώρο" 5 τοκεν σε όλες της ομάδες του Τ11 (άσχετα αν συμμμετέχουν ή όχι στις ομοσπονδίες).
http://forum.topeleven.com/top-eleve...nd-issues.html

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ίσως ο θεσμός είχε περισσότερη ανταπόκριση απ'ότι περίμεναν, υπήρχαν πολλές συμμετοχές (και αυξάνονται καθότι δημιουργούνται συνεχώς νέα γκρουπ) και κράσαραν οι-ο σέρβερ.
Να προσθέσω εδώ ότι επειδή υπάρχουν περιορισμένες επιλογές ωρών για να διαλέξεις τα παιχνίδια του γκρουπ εντός, γίνονται πάρα πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα.
Νομίζω ότι ώσπου να στρώσει, μια καλή επιλογή ώρας είναι στις 8 το πρωί (αν είσαστε πρωινοί τύποι ).
Αν έχει και το άλλο γκρουπ σχετικά νωρίς την ώρα του, μέχρι το μεσημέρι-νωίς απόγευμα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα αποτελέσματα πριν πλακώσει το μεγάλο μπούγιο των άλλων γκρουπ στις 20.00 - 22.00 - 24.00.

Έχω διαβάσει κάποια ποστ που λένε ότι καλό είναι να σταματήσουν οι ομοσπονδίες ώσπου να επιδιορθωθούν τα προβλήματα αλλά εγώ πιστεύω ότι αν δεν δοκιμασθεί στην πράξη, με πολύ κόσμο να συμμετέχει, δεν θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα προβλήματα και να τα φτιάξουν οριστικά.

Έως τότε, χαλάρά, να μην τσατιζόμαστε, να μην ξοδεύουμε (τα λίγα μας) πράσινα για να βελτιώσουμε την κατάσταση των παικτών για ματς ομοσπονδίας ή ξέρω γω τόκεν για να αλλάζουμε την ώρα ενός αγώνα και ότι μας βγει.

Επισης αν δείτε ότι κολλάει το παιχνίδι λόγω των αγώνων των ομοσπονδιών, να πάτε στην παλιά έκδοση.