εγω αυτη την σαιζον θα μεινω κατηγορια γιατι οι αντιπαλοι ειναι πιο δυνατοι και το εχω ριξει στην προπονηση
και εχω κανει διαφορα πειραματα με τους παικτες,επειδη δεν με ενδιαφερει αν χασω η κερδισω.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι τα εξης
τους βαζω ολους τις 3πρωτες μερες μονο προπονησεις αμυνας και κατοχης
τις επομενες 3 μερες επιθεση και κατοχη η ποιοτητα εχει αρχισει και ανεβαινει πολυ γρηγορα ακομη και
σε αυτους που εχω βαλει ειδικες ικανοτητες και αλλες θεσεις.Ενα παραδειγμα, χρησιμοποιω στα τελευταια ματς το συστημα του
φιλου Cloverfield 3w-1-2-3w-1 με παικτες κουρασμενους απο την προπονηση χωρις να τους δινω κανενα πρασινο,την δευτερη ομαδα
στο κοκκινο συνεχεια απο προπονησεις ,και μαλιστα στο σημερινο παιχνιδι, επειδη η πρωτη ομαδα ηταν στο κοκκινο απο αγωνα πρωταθληματος
προπονησεις, και αγωνα κυπελου,εβαλα τους αναπληρωματικους και αυτοι ηταν κοντα στο 50% κουρασμενοι δηλαδη,επαιζα και εναντιον ελληνα
σε καλυτερη κατασταση αυτος, εγω 11ος, αυτος 5ος, το αποτελεσμα κερδισα 1-3 εκτος εδρας στα αλλα 2 στο ενα εχασα απο τον 2, 3-0 πολυ δυνατος
τον 3 ,τον κερδισα και αυτον 1-3 εκτος εδρας και επαναλαμβανω οι παικτες κουρασμενοι χωρις κανενα πρασινο απο μενα,δεν ξερω που θα βγαλει αυτο θα το
ακολουθησω μεχρι να τελειωσει η σαιζον .Μονο στα παιχνιδια κυπελου ,και στα παιχνιδια ομοσπονδιας θα χρησιμοποιω το 4-5-1 το αγαπημενο μου
και φυσικα εκει θα τους εχω ξεκουραστους
![]()