Καλησπέρα, η απορία μου είναι αν υπάρχουν συνδιασμοί προπονήσεων που μπορούν να σου δώσουν πιο γρήγορα ειδικές ικανότητες (πχ κρυφός κυνηγός,αμυντικός για κεφαλίες κτλ)
Καλησπέρα, η απορία μου είναι αν υπάρχουν συνδιασμοί προπονήσεων που μπορούν να σου δώσουν πιο γρήγορα ειδικές ικανότητες (πχ κρυφός κυνηγός,αμυντικός για κεφαλίες κτλ)
το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό πού ρότας είναι αν ο παίχτης μας είναι γρήγορος και σε τι ηλικία είναι (18-22)είναι το πιο σημαντικό να παίρνει ιδική κάποιος το αστέρι μετράει και μετά στο θέμα προπονήσει εγώ βάζω 6 ίδιες δύσκολες και μου ανεβαίνει σφαίρα.
Φιλε, ο,τι drill και να βαλεις ειναι το ιδιο (δεν εχει σημασια χρωμα ή ποσο κουραζει), αλλα εχει αξια αν εχει το μπονους της σφυριχτρας.
Οποτε βαλε ο,τι εχει world class (+30%).
Το ιδιο ισχυει για προπονηση θεσης.
Σου προτεινω ομως να βαλεις ικανοτητα πριν τα 6 αστερια ποιοτητας. Αλλιως παει πιο αργα μετα.
Ναι δεν παιζει κανενα ρολο, διαλεγεις την προπονηση που μπορει να σου δωσει το περισσοτερο % σε λιγοτερο χρονο. Very hard drill + world class ιδανικό λοιπον, αρα γρηγορες αντεπιθεσεις.
Προφανώς μιλαμε μονο για προπονηση ΕΙ ή αλλης θέσης
Για τους 6στερους οτι ανεβαινουν πιο αργα κ οτι αν ειναι nordgen τις παιρνει πιο αργα το ηξερα.Για τα drills σας ευχαριστω για τις απαντήσεις
Αγορασα τον παρακατω παικτη στα μισα της σεζον στο 97% και ηταν AML-AMC.Tου προσθεσα θεση AMR και του ξεκινησα power training(old version για να την πιασει γρηγορα.Στην πρωτη προπονηση επιασε +167,στη δευτερη +104.
Τωρα θελω να τον κανω κρυφο κυνηγο.Να τον ξεκινησω τωρα η να περιμενω να πεσει η αποδοση του και τον παω απο τη νεα σεζον.Θα με βοηθουσαν οι αποψεις σας,ευχαριστω.
ξεκίνα από τώρα να του βάλεις την ικανότητα ώστε πόντοι από παιχνίδια ή από την ομαδική προπόνηση για το μπόνους να πηγαίνει εκεί αλλά power training κάνε από την νέα σεζόν.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html