-
3 Attachment(s)
Αγοράζοντας τόκεν
Επειδή βλέπω κατά καιρούς και κάποιες δημοσιεύσεις στο αγγλικό φόρουμ, για να δούμε με ποιόν τρόπο μας συμφέρει να αγοράζουμε τόκεν.
(η paysafe κάρτα δεν ισχύει)
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την προπληρωμένη κάρτα google play που πουλάνε σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και πληρώνουμε με το κινητό/τάμπλετ μας και έναν google λογαριασμό.
Η τελευταία μας θα επιλογή είναι να πληρώσουμε με χρέωση στο κινητό μας.
Είναι πανάκριβη, μακριά.
Στο pc πληρώνουμε καλύτερα με το paypal που είναι συνδεδεμένο με μια πιστωτική κάρτα που έχουμε ή μια προπληρωμένη κάρτα.
Υπάρχουν διάφορα κατατοπιστικά sites στο google αν βάλετε τις λέξεις κλειδιά
(όπως αυτό πχ https://www.pcsteps.gr/26657-%CE%B1%...3%CE%BC%CF%8C/ )
Για να δούμε τις τιμές για ένα μικρομεσαίο πακέτο.
Αν πάμε να κάνουμε αγορά μέσω της εφαρμογής του facebook που έχουμε στο pc μας, βλέπουμε ότι το πακέτο είναι 4,99 euro τα 37 τόκεν , δηλ. με ένα euro παίρνουμε 7,4 τόκεν.
Το ίδιο είναι και από το κινητό μας.
Attachment 82172
Αν πάμε να παίξουμε στο PC μας με την εφαρμογή Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game
Θα δούμε ότι έχει την επιλογή με 4,57 euro να πάρουμε 46 τόκεν δηλ. με ένα euro παίρνουμε 10 τόκεν.
Αρκετά καλύτερη τιμή απ’την πιο πάνω.
Attachment 82173
Τώρα όμως έχει βγει μια νέα εφαρμογή στο κινητό, που δίνει ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή.
Είναι η μηνιαία κάρτα του Top Eleven.
Attachment 82174
Με 4,99 παίρνεις 10 τοκεν εφάπαξ συν 3 τόκεν κάθε μέρα που μπαίνεις στο παιχνίδι.
Έτσι μπορεί να φτάσει τα 100 τόκεν τον μήνα, δηλαδή με ένα euro παίρνουμε 20 τόκεν και είναι η καλύτερη τιμή.
-
Αυτή η μηνιαία κάρτα είναι κελεπούρι. Θα πάρω μια προπληρωμένη την Δευτέρα και θα την αγοράσω.
Άκυρο.
Δεν μου βγάζει την επιλογή της μηνιαίας κάρτας. Ξέρουμε γιατί;
-
Έκανα μια έρευνα στις ομάδες μου.
Αυτή τη στιγμή έχω 3 "ενεργές" παλιές ομάδες (άσχετα αν οι δύο έχουν ξεμείνει στο επίπεδο 1).
Στην μια από αυτές δεν βγαίνει η κάρτα.
Στις δύο που βγαίνει η κάρτα, η μία δεν έχει αγοράσει ποτέ τόκεν, η άλλη έχει αγοράσει.
Επίσης σε κάποιες ομάδες (με google account) που έχω για πειράματα, εκτός από μια οι άλλες δεν έχουν κάρτα.
Καμία από αυτές δεν έχει αγοράσει τόκεν .
Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στο ποιές ομάδες "βλέπουν" την κάρτα στις επιλογές τους.
Είναι δοκιμαστική προς το παρόν και προβλέπεται να την έχουν όλοι αργότερα.
-
Μόλις μου απάντησαν από το support.
Η μηνιαία κάρτα είναι σε δοκιμαστική φάση και γι'αυτό δεν είναι διαθέσιμη για όλους.
-
Δεν έχω αγοράσει ποτέ τοκεν. Για αυτό δεν μου βγάζει την κάρτα ?
-
όχι, έκανα ένα Update στο ποστ #3, διάβασε.
επίσης στο αγγλικό φόρουμ
https://forum.topeleven.com/top-elev...ard-token.html
-
Στην εφαρμογη του κινητου και συγκεκριμενα στις ενημερωσεις του βοηθου,ηρθε τελικα η επιλογη να ενεργοποιησω την μηνιαια καρτα και τελικα θεωρωντας το αρκετα συμφερον το εκανα.Γνωριζει ομως κανεις να μου πει αν μετα απο αυτο θα παψω να εχω τα καθημερινα τοκεν της οικονομικης συμφωνιας η αυτα θα συνεχιζουν να ερχονται και θα τα εχω και αυτα?
-
Θα τα εχεις κανονικά και εκείνα είναι έξτρα αυτά που αγορασες
-
επειδή είδα πάλι ένα σχετικό ποστ για την paysafe, να επαναλάβω ότι δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για το Τ11.
Γι'αυτό κάθησα και έγραψα όλη αυτή την ιστορία :o
-
Αγόρασα κάποια τοκεν μέσω PayPal κι ενώ η χρέωση έγινε κανονικά στην κάρτα μου, τα τοκεν δεν ήρθαν. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τη Nordeus μέσω κινητού αλλά και μέσω mail (το mail μου το επέστρεψε σα να μην υπάρχει η διεύθυνση). Έχει τύχει σε κανέναν σας κάτι ανάλογο, μήπως και μου δώσει καμιά χρήσιμη συμβουλή για το πώς να το χειριστώ?