Έχω παράπονα από την απόδοση της ομάδας στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ιδιαίτερα στα τελευταία κρίσιμα ματς. Προσπαθώντας να το κάνω πιο συγκεκριμένο με τους ίδιους παίχτες, με την ίδια τακτική, με παρόμοιους αντιπάλους αν και έχω μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής δυσκολεύομαι να βάλω γκολ. Ο αριθμός των σουτ είναι μειωμένος αλλά κυρίως η σχέση σουτ προς σουτ στην εστία μειώθηκε πολύ.
Διαβάζω ότι και άλλοι έχουν παρόμοιο θέμα οπότε κρατάω ότι μπορεί έτσι το παιχνίδι να κρατάει το ενδιαφέρον μας αλλά αναρωτιέμαι μήπως δεν είναι μόνο αυτό.
Όντας newbie (level 3) δεν έχω αρκετά στοιχεία για να καταλάβω τι παίζει αλλά μπορώ να σκεφτώ τα εξής:
• Κάποιοι παίχτες, ιδιαίτερα οι μικροί σε ηλικία, έχουν κάποιο κρυφό attribute όπως σε άλλα games που καθορίζει την απόδοση τους στα κρίσιμα ματς.
• Στο τέλος της σεζόν έριξα την ένταση της προπόνησης και έκανα μεγάλο rotation ώστε να αποφύγω τραυματισμούς που στην αρχή της σεζόν ήταν πολλοί. Μήπως η πολλή ξεκούραση δεν κάνει καλό?
• Φταίω εγώ αφού είμαι πιο προσεκτικός στην διάρκεια του παιχνιδιού κυρίως με τα bonuses και αυτό γυρίζει μπούμερανγκ.
Τι λέτε?