Results 1 to 10 of 115
Like Tree142Likes

Thread: Προπόνηση - Η επόμενη μέρα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Mr Dosohos®'s Avatar
    Καλησπερα σε ολη την παρεα και σε ολους τους Μεγαλους δασκαλους, και δεν το λεω με καμια δοση ειρωνειας, αντιθετα μας βοηθατε να καταλαβουμε καλυτερα το παιχνιδι.
    Εγω λογο φορτου εργασιας, πριν 3 μηνες, αποφασισα να παρω 19ους, σχεδον δυο 11δες, και να τους πεθανω στην προπονηση, μολις τους εδωσα τις εξτρα θεσεις κ τις ειδικοτητες, και απο εκεινη την ωρα κ μετα, κανω taking (3 season + ακομα μια αυτη που ερχετε αυριο) και μαζευω τα πρασινα (ενιοτε 50 την ημερα) για της επομενη φουρνια παιχτων οταν αυτοι θα φτασουνε στα 27-28. Η δουλεια μου ειναι αρκετα δυσκολη, και δεν εχω πολυ χρονο κατα περιοδους. Αρα αυτη ειναι μια λυση για εμενα. Τωρα στα τις προπονησης, δεν κοιταξα ποτε τα ασπρα ή τα γκρι, απλα τους πεθενα στην προπονηση, και οταν τους κατεβασα στο κυπελλο ειδα μεγαλη διαφορα απο τις αλλες ομαδες, μπορει να παιζει ρολο και το οτι στις μεικτες προπονησεις εβαζα ολοι την ομαδα, και δεν διαχωριζα αμυνα & επιθεση. Θα δειτε και τους επιθετικους μου να ειναι ψηλα στην αμυνα & το αντιθετο με τους αμυντικους. Νομιζω οτι το παιχνιδι το ζηταει πλεον, δεν παιζουνε μονο τα λευκα αλλα νομιζω οτι πλεον παιζουνε παρα πολυ και τα γκρι. Βαζω φωτογραφιες.

Τερματοφυλακες
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-.jpg
    .
    Αμυντικοι
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-1-.jpg
    .
    Αμυντικοι
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-2-.jpg
    .
    Αμυντικοι
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-3-.jpg
    .
    Κεντρικοι
    .
    Εξτρεμ
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-1-.jpg
    .
    Εξτρεμ
    Προπόνηση - Η επόμενη μέρα-2-.jpg
    .
    Επιθετικοι

.
    Last edited by Mr Dosohos®; 03-03-2019 at 10:33 AM.
    Santorini FC | Level 33

Perfect League Wins 26/26: x10
    Double: x12
    Triple Crown: x16
    Quadable: x5

.