Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
Από την νέα σεζόν λοιπόν οι πρώτες 6 ομάδες του πρωταθλήματος superleague θα παίζουν playoff κουβαλώντας αυτούσια την μέχρι τότε βαθμολογία, για να βγει ο πρωταθλητής,και τα οι υπόλοιπες θέσεις-ειστήρια ευρώπης.

Πως σας φαίνεται;

Αν μη τι άλλο αλλάζει πολύ τα δεδομένα σε ένα πολύ υποβαθμισένο προϊόν.
Μακάρι να είναι για καλύτερο
Αδερφε επειδη το εχω νιωσει στο πετσι μου,να μην τυχει ποτε στην ομαδα που γουσταρεις συναισθηματικα.Οταν μπλεξεις σε πλει οφ,παιζουν μεγαλο ρολο οι σχεσεις των ομαδων,καρτες,τραυματισμοι κι αυτο γιατι μιλαμε για λιγα παιχνιδια.
Η ομαδα μου,ο Ολυμπιακος Βολου-ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- τη χρονια 2013/2014 τερματισε πρωταθλητης στον ομιλο του με 8 βαθμους διαφορα.Και πηγε να παιξει την ανοδο στα πλει οφ.
Να κανεις δηλαδη ολοκληρο μαραθωνιο,να τον κερδιζεις,για να παιξεις την ανοδο σε 7-8 παιχνιδια που ειναι αιμα και αμμος.Στα πλει οφ λοιπον η ομαδα ειχε 5 χειρουργεια βασικοτατων παικτων απο τραυματισμους και καποιες απωλειες απο καρτες.Αποτελεσμα η ανοδος στη super league να χαθει.
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ,τα πλει οφ μπορουν να γινουν για τους υπολοιπους,αν και προσωπικα διαφωνω πληρως με το συστημα αυτο.