τι θυμίζεις τώρα;
αν δεν κάνω λάθος τότε στο cm3 ο τσάρτας είχε κάτι απίθανα χαρακτηριστικά επιπέδου ζιντάν :)
upd: Μην ξεχάσω και τον Διονύση Χιώτη!
Printable View
Ξέχασα να αναφέρω τους Supat Rungratsamee, Lebohang Mokoena σαν ταλεντάρες και τους Morten Gamst Pedersen και Kim Kallstrom που τότε ήταν νεαροί και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού αλλά έκαναν αξιόλογη καριέρα και στην πραγματική ζωή.
Τον Freddy Adu τον ανακάλυψα στο FM 2005 αν θυμάμαι καλά. 14 χρονών τότε. Όπως και ο Supat Rungratsamee που στο CM 03-04 ήταν 13 αν δεν κάνω τρομερό λάθος.
Δεν ξέρω τι παιζατε εσείς παιδιά αλλά εγώ συνεχίζω και παίζω hattrick!!11η χρονια σε real time.Έναν αγώνα πρωτάθλημα Σάββατο και έναν κύπελλο η φιλικό την Τετάρτη. Αργό αλλά με τράβηξε από την αρχή! !Ελεύθερος μπήκα παντρεμένος με παιδί τώρα! !Κάτι σαν τον Αλ Μπαντι του παλιού σήριαλ αν θυμάστε. .Για τον χρόνο που έχω μια χαρά είναι. Δεν έχει πολλές απαιτήσεις. .
Επειδή όπως καταλαβάινω είμαστε στην ίδια συνομοταξία μέσα σε όλα αυτά που είπες που τα έχω ρουφήξει σα το διάολο θα σου θυμίσω ένα ακόμα παιχνίδι προπονητικής που το έιχα παίξει όταν είχα πάρει μια Amiga 500 plus μετά το θρυλικό Spectrum zx128 που για να φορτώσει είχες κασσετοφωνάκι και περίμενες μισή ώρα και αν ήσουν τυχερός έπαιζες.
Το παιχνιδάκι λεγόταν ΟΝ ΤΗE GOAL και ήταν προπονητικής προκριματικών παγκοσμίου κυπέλλου και έπαιζες και το παγκόσμιο κύπελλο αν περνούσες. Για την εποχή του ήταν πολύ μπροστά γιατί είχε digitized φάσεις και παίχτες και επίσης είχε συνεντεύξεις τύπου που έδινες μετά απο κάθε αγώνα. Πολύ εθιστικό παιχνίδι.
Και φυσικά το THE MANAGER που ήταν το κορυφαίο στην εποχή του στην ΑMIGA με δυνατοτητα συμμετοχής 4 παιχτων ταυτόχρονα, οι απόλυτες μάχες επι χόρτου. Ξεκινούσες πρωτάθλημα με μια αγγλική ομάδα απο την τρίτη κατηγορία και έφτανες όπου μπορούσες, champions league (πρωταθλητριών τότε), κύπελλο αγγλίας και uefa.
Attachment 81373Attachment 81374