Λέω να ασχοληθώ λίγο με αυτό φαίνεται πιο ενδιαφέρον από το top eleven
Sent from my iPad using Tapatalk
Λέω να ασχοληθώ λίγο με αυτό φαίνεται πιο ενδιαφέρον από το top eleven
Τι άλλο παιχνίδι στυλ football manager παιζει ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Νικ, μετέφερα εδώ σε νέο θέμα για να μην τα μπερδεύουμε.
Όποια δοκιμή - πληροφορία - τεστάρισμα είναι δεκτά (εννοώ και για άλλα παιχνίδια)
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Βασικά αυτό το παιχνίδι είναι μια παραλλαγή του τόπ ελεβεν αλλά έχει πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κανείς και το καλύτερο βλέπεις τους παίκτες τι κάνουν πως κινούνται τι κάνουν μέσα στο γήπεδο είναι 3d με λίγα λόγια δεν βλέπεις τέλειες
κοίτα είτε 2D είτε 3D, αυτά είναι έτοιμα σενάρια εφόσον δεν πρόκειται για Playstation που κουνάς πλήκτρα και κουμπιά.
Το θέμα είναι αν ανταποκρίνονται αυτά με τα χαρακτηριστικά των παικτών που παίζουν και με τις οδηγίες που δίνεις.
Επίσης Νικ Λίζας, από άλλους παίκτης τι παίζει ?
Παίζεις εναντίον bot ή έχεις και άλλους μάνατζερ- ανθρώπους ?
Πόσους ?
κοιτα και εγω τωρα το μαθαινω αλλα εχει πολυ ενδιαφερον στην αρχη παιζεις στην κατηγορια αρχαριος που ειναι bot
εκει το παιχνιδι σου δινει την δυνατοτητα να φτιαξεις ομαδα με διαφορα δωρα που σου κανει να παρεις παικτες θρυλους με τα αληθινα ονοματα
οπως Ζικο,μεσσι,και αλλοι ,εκει ολο κερδιζεις και παιρνεις πρωταθληματα και κυπελλα,οταν ανεβεις καποιες κατηγοριες αρχαριων
σε παει στην ερασιτεχνκη κατηγορια εκει τα πραγματα δυσκολευουν λιγο αλλα τα καταφερνεις εκει συναντας και ενεργους μανατζερ
εκει εχουν τις ενωσεις κατι αντιστοιχο με τις ομοσπονδιες εκει ειναι ολο ενεργοι μανατζερ υπαρχει chat room και μπορεις να μιλησεις
με τους αλλους μανατζερ,ειναι πολλα ακομα εγω το εχω κατεβασει απο to ipad apo android δεν ξερω παντως ειναι εθιστικο γιατι μπορεις
να παιζεις πολλους αγωνες σε μια μερα, δεν θυμαμαι στο facebook το ονομα να σου στειλω προσκληση
Last edited by Nick Lizas; 07-11-2018 at 08:19 PM.
Έχω τον Τέβες όταν βάζει γκολ πως πανυγιριζει δεν υπαρχει