Results 1 to 10 of 116
Like Tree116Likes

Thread: Αετοι του Greek Forum - Oμοσπονδια

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ο αντίπαλος μου έχει κοντινή ποιότητα.
    Click image for larger version. 

Name:	oppo 1.jpg 
Views:	233 
Size:	58.5 KB 
ID:	68315
    παίζει 4-4-2 κλειστό ρόμβο. δεν είδα στην ομάδα του νά'χει aml-amr οπότε λέω να τον παίξω με
    3d-1dmc-3mc-aml-amr-st
    αν θέλω να πιέσω για νίκη, θα περάσω έναν amc στην θέση ενός mc.

αυτό είναι το πρόγραμμα
    Click image for larger version. 

Name:	progr 1.jpg 
Views:	233 
Size:	42.1 KB 
ID:	68316

θα πάω στο ματς του τουρνουά με γεμάτη την μπάρα.
    αν όμως γίνεται ανανέωση της κατάστασης γύρω στις 14.30 με 15.00, θα πάω στον αγώνα με 92-93 % και μετά θα περιμένω να γίνει η ανανέωση πριν τον κανονικό μου αγώνα στο κύπελλο όπου θα πάω με φουλ κατάσταση.
    να θυμίσω ότι στους αγώνες του τουρνουά πάμε να παίξουμε με την υπάρχουσα φυσική κατάσταση που έχουμε και στο τέλος του αγώνα παραμένει όπως ήτανε.
    αυτό σημαίνει ότι στον αγώνα μπορώ να χρησιμοποιήσω και την πίεση ψηλά και το μαν του μαν που ξοδεύουν περισσότερη κατάσταση.
    αν όμως πάω στον αγώνα με μισή μπάρα φυσικής κατάστασης, αυτή στην διάρκεια του αγώνα θα πέσει στο πορτοκαλο-κόκκινο οπότε θα κλατάρουνε οι παίκτες μου και αυτό θα επηρεάσει φυσικά και την απόδοσή τους στον αγώνα
    Τελειώνοντας τον αγώνα του κυπέλλου, η κατάσταση μου θά'χει πέσει στο 77-80% (γιατί δεν χρησιμοποιώ μαν-του-μαν ή πίεση ψηλά, που τρώνε περισσότερη κατάσταση).
    Το μαν του μαν είναι χρήσιμο νομίζω. Η πίεση ψηλά, όχι απαραίτητα. Μπορεί να επηρεάσει και αρνητικά το παιχνίδι.
    Απλώς αν δω ότι χάνω, θα την βάλω και αυτή.
    Επίσης σε κρίσιμη κατάσταση, μπορώ να βάλω και σκληρά τάκλιγκ, μιας και οι καρτες των ημιτελικών, διαφράφονται στους τελικούς.

τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μερικά πράσινα για να αναπληρώσει την κατάσταση όσων παικτών θα χρησιμοποιήσω ξανά στον επαναληπτικό αγώνα του τουρνουά αλλά και στον 2ο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος.
    θα περάσει και ένα τρίωρο αναπλήρωσης της φυσικής κατάστασης (ένα +6% δηλ.) και θα είμαι έτοιμος και για τον 2ο επίσημο μου αγώνα στο πρω.
    Last edited by nikolgiorgos; 06-10-2016 at 10:10 PM.
    Nick Lizas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html