Results 1 to 3 of 3
Like Tree5Likes
  • 4 Post By dragonomicon
  • 1 Post By dragonomicon

Thread: The Greeks

  1. #1
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195

    Cool The Greeks

    Καλησπέρες και απο εμένα, καινούργιος στο φόρουμ αλλά όχι στο παιχνίδι . Είμαι από τους πιό παλαιούς παίχτες του Τop The Greeks-screenshot_14.jpg με αρκετές επιτυχίες στο παλμαρέ μου, μια εξ αυτών τη βλέπετε άλλωστε και στην εικόνα πιο πάνω. Ξεκίνησα με τον Ολυμπιακό όπως μπορείτε να δείτε και κατόπιν ανέλαβα τους Dragons. Οταν ακόμα υπήρχε το διακαίωμα να αναλάβεις άλλον σύλλογο από άλλη χώρα, χωρίς να θέλει όπως τώρα να πάς στο 50λβλ αν δεν απατώμαι, μετακόμισα στη γείτονα χώρα την τουρκία. Εκεί λοιπόν για σπάσιμο νεύρων έφτιαξα τους Ελληνες.... Οπου και ξαναπήρα τα κουμπούρια μου μετά απο 3-4 χρόνια απουσίας απο το παιχνίδι. Η σημερινή λοιπόν ομάδα μου ειναι αυτή: The Greeks-screenshot_30.jpg με σύστημα λιγάκι ανορθόδοξο αλλά πολύ πολύ αποτελεσματικό.......The Greeks-screenshot_31.jpg.
    Επίσης μαζί με άλλους αξιόλογους παίχτες Ελληνες συμμετέχω στην ομοσπονδία HELLAS η οποία και διαπρέπει κατά τη γνώμη μου. Αυτή τη χρονιά θα γίνουμε χρυσή 3 και πάει λέγοντας.... Πάρτε μια γεύση και απο την ομοσπονδία.:The Greeks-screenshot_33.jpgThe Greeks-screenshot_34.jpgThe Greeks-screenshot_35.jpg.
    Και μιας και γνωριστήκαμε θέλω να σας δείξω κάτι. Βλέπω πολλά βιντεάκια που βάζουν αγώνες με το μουρίνιο αλλά ποτέ κανείς τους δεν τον έχει νικήσει. Τουλάχιστο στα ίσα, εγώ λοιπόν κατάφερα να τον κερδίσω με το συστηματάκι που σας έδειξα παραπάνω όταν είχα τους Dragons. Οταν λοιπόν τον κέρδισα περίμενα κάτι να γίνει στο παιχνίδι, να μου δώσει κάτι ρε παιδί μου μια επιβράβευση. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και όχι μόνο δεν έγινε τίποτα αλλά και οι πόντοι που πήρα ήταν πόντοι φυσιολογικού παιχνιδιού και τίποτα παραπάνω. Γι αυτό μην προσπαθείτε τσάμπα όσοι δεν τον έχετε κερδίσει... δεν χάνετε τίποτα.....The Greeks-screenshot_1.jpgThe Greeks-screenshot_2.jpgThe Greeks-screenshot_3.jpgThe Greeks-screenshot_4.jpg.
    Αυτή τη χρονιά έκανα κάτι που δεν είχα ξανακάνει και περιμένω τώρα την επόμενη σεζόν να δώ τους καρπούς του επιχειρήματός μου. Εφτιαξα 2 ομάδες μια βασική και μια αναπληρωματική και έμεινα στην ίδια κατηγορία (ηθελημένα)προκειμένου την επόμενη σεζόν να μη χρειαστεί να αλλάξω παίχτες και στο τέλος της σεζόν όταν προβιβαστώ, να ξεκινήσουν όλοι σαν κυνηγοί ήδη και όχι με μείον 20% στο κεφάλι όπως γίνεται σε κάθε προβιβασμό. Θα σας ενημερώσω σχετικά με την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος.
    Last edited by dragonomicon; 11-11-2016 at 11:49 PM.

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Άψογη η παρουσίαση σου και φοβερή εμφάνιση (στολές-έμβλημα).

    Οταν λοιπόν τον κέρδισα περίμενα κάτι να γίνει στο παιχνίδι, να μου δώσει κάτι ρε παιδί μου μια επιβράβευση. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    παλιά είχαν γίνει 1-2 διαγωνισμοί με βραβείο, αν κερδίσεις τον Μουρίνιο.

    Οταν ακόμα υπήρχε το διακαίωμα να αναλάβεις άλλον σύλλογο από άλλη χώρα, χωρίς να θέλει όπως τώρα να πάς στο 50λβλ
    Lv100 είναι, απλά ουσιαστικά είναι απενεργοποιημένο τώρα

    μετακόμισα στη γείτονα χώρα την τουρκία
    να προσέχεις τους σεισμούς, τις βόμβες και τον Ερντογάν χαχα
    Αλήθεια, πόσο καιρό έχεις εκεί ? Διαβασα ότι υπήρχε μια προσφορά στο Τ11, σε καπάκια CocaCola , κάτι τέτοιο, έδινε τοκεν ή βαλιτσάκια. Το πρόλαβες ?

    έμεινα στην ίδια κατηγορία (ηθελημένα)προκειμένου την επόμενη σεζόν να μη χρειαστεί να αλλάξω παίχτες
    υπάρχει ένα "παραθυράκι" τώρα, αν κερδίσεις το CH.L. ή το S.L. , παίζεις αυτόματα στο επόμενο άσχετα αν έμεινες σεζον.
    Δύσκολο αλλά ενδιαφέρον.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Apprentice dragonomicon's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    https://t.me/pump_upp
    Posts
    195
    Δεν είχα ακούσει κάτι για επιβραβεύσεις σχετικά με το θέμα, απλά να ξέρετε οτι υπάρχει και κάποιος Ελληνας, φαντάζομαι και άλλοι, που τον κέρδισε με αποδείξεις. Δεν πολυδιάβαζα φόρουμ και δεν ασχολιόμουν σχεδόν με τίποτα άλλο εκτός απο το να κερδίζω ότι έβρισκα μπροστά μου..... Στην Τουρκία ανέλαβα ένα σύλλογο νομίζω κοντά στο 2013-14 κάπου εκεί...
    Οσο αφορά το τελευταίο, βγήκα απ όλες τις διοργανώσεις έξω και έφτιαξα 2 ομάδες η μία καλή με προοπτικές και η άλλη απλά για να κάνει τη βρωμοδουλειά του πρωταθλήματος. Την καλή μου την προπονώ κάθε μέρα και τις κάνω φιλικά και την έχω έτοιμη κάθε Παρασκευή για τις ομοσπονδίες. Την άλλη την έχω για να χάνει στο πρωτάθλημα προκειμένου να μείνω στην κατηγορία. Μη νομίζεις οτι είναι εύκολο να χάσεις...... Αν δεν αντικαταστήσεις τον τερματοφύλακά σου με άλλο παίχτη δύσκολα χάνεις, αν η ομάδα σου είναι καλή έτσι!!! Αν είναι για τα μπάζα χάνεις όπως και να έχει. Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχω 2 ομάδες σχεδόν ισάξιες, και λέω σχεδόν γιατί η δεύτερη αν την βάλω σε σωστό σχηματισμό στο γήπεδο ρίχνει 6-9 γκόλ.... και ας είναι δεύτερη, για την πρώτη δεν μιλάω.... εκεί είναι πιο σκληρά τα πράματα. Αυτό που ευχαριστήθηκα στο φετινό πρωτάθλημα ήταν οτι όποτε γούσταρα έριχνα 9ρες. Φαντάσου οτι είμαι η καλύτερη ομάδα στην επίθεση.....και η χειρότερη στην άμυνα(αναγκαστικά) κοίτα να γελάσεις...The Greeks-screenshot_36.jpg.
    Αν έκανα το λάθος και την έβαζα και σε σωστές θέσεις τότε θα έπαιρνα πρωτάθλημα.........!!!!!!! Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στην έδρα του πρώτου να του ρίχνεις 4 και να του στερείς την πρωτιά? Μεγάλη φάση.... Τέλοσπάντων σήμερα έχουμε και τον τελικό στις ομοσπονδίες που θα τον πάρουμε και αυτόν και θα μαζέψουμε πόντους για τη χρυσή 2. Βλέπεις τώρα που θα γίνουμε χρυσή 3 πέφτουν 20% οι πόντοι μας και πρέπει να σηκωθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
    Nick Lizas likes this.