Results 1 to 10 of 26
Like Tree17Likes

Thread: Μολών Λαβέ team (ομοσπονδία)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για νέα ομοσπονδία, μιας και η δικιά μου είναι ανενεργή, μετά το τουρνουά του σκ όμως μιας και έχουν βγει οι κληρώσεις. Ομάδα γύρω στο 80% (λογικά θα πάει στο 85% μέχρι τέλος της σεζόν και θα την ρίξω αρκετά την τελευταία μέρα της). Το μεγαλυτερο βάρος πέφτει στις διοργανώσεις. Δεν ξέρω τι παίζει με τις προπονήσεις μαζί με τις ομάδες της ομοσπονδίας.Μπορώ να είμαι ενεργός στα περισσότερα παιχνίδια που γίνονται σε μη μεταμεσονύχτιες ώρες
    imperium likes this.

Apprentice imperium's Avatar
    Quote Originally Posted by mkouk View Post
    Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για νέα ομοσπονδία, μιας και η δικιά μου είναι ανενεργή, μετά το τουρνουά του σκ όμως μιας και έχουν βγει οι κληρώσεις. Ομάδα γύρω στο 80% (λογικά θα πάει στο 85% μέχρι τέλος της σεζόν και θα την ρίξω αρκετά την τελευταία μέρα της). Το μεγαλυτερο βάρος πέφτει στις διοργανώσεις. Δεν ξέρω τι παίζει με τις προπονήσεις μαζί με τις ομάδες της ομοσπονδίας.Μπορώ να είμαι ενεργός στα περισσότερα παιχνίδια που γίνονται σε μη μεταμεσονύχτιες ώρες
    εχω αδειασει μια θεση αφου εληξε το τουρνουα για εμας.
    Δεν εχω προβλημα το ποσο της % ειναι η ομαδα αρκει να ειναι ενεργη και να παλεψουμε για παραμονη και μετεπειτα ανοδο.
    Στειλε αιτημα να μπεις.
    Ευχαριστω

Θα αδειασω και αλλη μια θεση αν εκδηλωσει κι αλλος ενδιαφερον.