Εδώ αν θέλετε, βάλτε την ομοσπονδία σας αν ψάχνετε για νέα μέλη ή να βρείτε κάποια ομοσπονδία
Εδώ ένας φίλος πόσταρε στο Αγγλικό φόρουμ - μάλλον δεν θα είδε και το Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/associati...tml#post411075
Printable View
Εδώ αν θέλετε, βάλτε την ομοσπονδία σας αν ψάχνετε για νέα μέλη ή να βρείτε κάποια ομοσπονδία
Εδώ ένας φίλος πόσταρε στο Αγγλικό φόρουμ - μάλλον δεν θα είδε και το Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/associati...tml#post411075
Γειά χαρά σε όλους! Παίζω t11 για πέντε χρόνια και σήμερα ασχοληθηκα μετά απο καιρό με το φόρουμ και σας βρήκα. Η ομοσπονδία μας με 4 έλληνες + 1 ξένο θέλει 6ο παίκτη που να ειναι δραστήριος, και θα προτιμούσαμε έλληνα!
Θα μας βρείτε με το όνομα: Paranga League έχουμε πάει αρκετά καλά και μαζεύουμε σταθερα tokens και packs. είμαστε στη Αργυρή 3 με 491π και κατατάξεις 4/3/2/2 (1η/2η/3η/4η θέση).
Καλησπέρα σας , η ομοσπονδία μου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χαλκινη 1 , 304 ποντους απο 6 μελη τελικα εχει 2 μελη . 1 πρωτη θεση - 3 δευτερες-3τριτες και 1 τεταρτη . Οποτε κεφτομαι να την αφησω . Ψαχνω μια ομοσπονδια ενεργη και με ελληνες . Εψαξα τους ΑΕΤΟΥΣ , top eleven dragons , paranga league αλλα όλες γεμάτες . Εχετ να προτείνεται μια ομοσπονδία ? Θα βρείτε την ομάδα μου στην ομοσπονδια ως αρχηγος . MILTOS FC
Καλησπέρα, ή ομοσπονδία μας Los Ampaleiros. Ψάχνουμε 6 παίκτη, ο οποίος να είναι ενεργός αρκετά. Οι υπόλοιποι 5 είμαστε φιλοι/συνάδελφοι/συγγενεις μεταξύ μας. Πάμε πολύ καλά, αν και είναι ή πρώτη μας σεζόν σαν ομοσπονδία έχουμε 3 πρώτες θέσεις και 1 τρίτη, είμαστε τρίτοι στον κατάταξη. Οπότε αν επιθυμείς να μπεις ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου
Kαλησπέρα. Ψάχνω για (άμεσα) για 2 μέλη. Η ομοσπονδία λέγεται HELLAS, χρυσή κατηγορία 3 με 1013 πόντους. Και πάμε για άνοδο. Εγώ είμαι 25lv με 106%. Ψάχνω για ανάλογη δυναμικότητα ή κ πιο μεγάλο.. Στη βαθμολογία ομάδας είμαι πρώτος, Τασος σαν υπαρχηγός. Είμαι σε server 192 αν παίζει ρόλο.
Σε 1 μέρα έχουμε αγώνες, και πάμε για να κερδίσουμε 30 τόκεν! :)
Τελικά η ομοσπονδία θα ψάξει και για άλλον ένα μέλος. Τους παράτησα και έφυγα. :)
Ο μόνος που πάλευα ήμουν, έπαιζα όλα τα ματς, έδινα μπόνους κλπ και ο αρχηγός με υποβίβασε κι όλας γιατί άλλαξα έναν άμπαλο που είχαμε.
Ε ναι. Δεν πήγαινε άλλο. Το ποτήρι ξεχείλισε και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Τσάμπα χαλιόμουν με δα φτους.
Attachment 74866
Α.Ε.Κ. Gold Division 3 (872 points)
3 seats available
καναμε ξεσκαρταρισμα και ψαχνουμε νεο αιμα
ενεργους μονο
ο τιτλος με Ελληνικους χαρακτηρες
καλησπέρα και χρόνια πολλά αρχικά σε όλους.
είμαι στην ομοσπονδία warriors - χρυσή κατηγορία 2 με 1053 πόντους (ετικέτα ομοσπονδίας #dh9gjb )
συνεχή άνοδος και πάμε για χρυσή κατηγορία 1 !
ψάχνουμε 6ο παίκτη καθημερινά ενεργό (ο τελευταίος δεν έμπαινε σχεδόν ποτέ)
οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα !
Είχαμε έναν ανενεργό παίκτη ο οποίος μας κόστισε και πολλά χαμένα ματς αλλά πλέον τον διώξαμε, ανεβήκαμε κατηγορία και τώρα πάμε ολοταχώς για Αργυρή 3 (έχουμε ήδη μαζέψει τους απαιτούμενους πόντους και είμαστε 5οι στην κατηγορία).
Ψάχνουμε για 6ο μέλος τώρα. Θα ήθελε μήπως κάποιος που είναι ενεργός παίκτης, έχει σε καλό επίπεδο (παρόμοιο με το δικό μας δηλαδή, 90% με 100% περίπου) την ομάδα του και είναι χωρίς ομοσπονδία να μπει;
PANATHINAIKOS F.C.
tag: EL4YVG
Ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα να το κανονίσουμε αν είναι.
Attachment 75213
Attachment 75214
Attachment 75216
Ψάχνω για ομοσπονδία, οποιαδήποτε μπορεί να δεχτεί άτομα παρακαλώ ενημερώστε με με προσωπικό μήνυμα, ευχαριστώ.
καλησπερα. ψαχνουμε για ενα μελος ενεργο για την ομοσπονδια μας ελληνεσ πανω απο ολα ετικετα #jp941t
καλησπέρα .
ειμαστε στην αναζήτηση 2 μελών ενεργών στην ομοσπονδία #7ce1jk.
είμαστε στην κατηγορία χρυσοί 2 και εχουμε δυνατότητες για 1.
καθε βοήθεια δεκτή..
Ψαχνω ομοσπονδια 26 lvl, 100% rating, όνομα ομαδας: ΑΕΚ, Ενεργος.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...044e4a878b.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...05338da7ef.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...369ae60ee3.jpg
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχουμε μια θέση στην δική μας εδώ
https://forum.topeleven.com/%CE%A0%C...%B9%CE%B1.html
από Δευτέρα μια ομάδα (η 2η μου), φεύγει.
Τώρα έχει γίνει η κλήρωση, δεν αλλάζει μέλος.
τι ομάδα είπαμε είσαι ?
χαχα
Ωραια αμα θελετε ερχομαι. Εγω ξαναρχισα το παιχνιδι 1 μηνα πριν μετα απο 2 χρονια ανενεργιας και εχω κολλησει οπως παλια. Ειμαι σε μια ομοσπονδια οπου εχει 2/6 ανενεργα μελη και λογικα μετα τους αγωνες ομοσπονδιας αυτης της εβδομαδας θα βγω.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Attachment 79644
Φίλε Slyz21 και μόνο που έχεις φτιάξει όλη την ομάδα και με τα ίδια νούμερα (σχεδόν γιατί μερικά τα έχεις λάθος, ίσως επίτηδες) μπράβο!
Είμαστε αρκετοί τελικά ΑΕΚτζίδες σε αυτό το φόρουμ :)
Ναι εχω βαλει και λιγο τις πινελιες μου. Τιμαω θρυλους που περασαν απο την ομαδα [emoji41] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...04b2ae30c0.jpg
Ε όχι ρε φίλε! χαχαχα
Τιμή στον μανώλη που είναι 19 χρονών και παίζει και 10αρι! Προφανώς είναι ειδικός στα φάουλ και έχει την τοπ ποιότητα!
Μένει να κάνεις Τσουμάγκα, Λαγό, Νασούτι, Μάκο, Μπερνς κλπ και θα έχεις dream team.
Καλημέρα.Αναζητούμε μέλος για την Ομοσπονδία μας(OVER THE TOP).Είμαστε Gold 1 και προσπαθούμε για το επόμενο βήμα.Προϋπόθεση να είναι ενεργό μέλος,με το μπόνους τουλάχιστον στο 8% και μέσα στη σεζόν να έχει 6άστερη ομάδα.Το προφίλ μου στο facebook είναι Jorge Conquistador Karkatselis.Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει.
καλημέρα.αναζητούμε μέλος για την ομοσπονδία μας
greek forum
αετοι
Παιδιά από αύριο μετά τις10:30το βραδυ η ομοσπονδία paokara σας περιμενει (2 μέλη )εξαστερα και ενεργά όπως εμείς οι 4 για να εκτοξευσουμε την ομοσπονδία στην πλατινενια κατηγορία των 100 τοκεν. .Τώρα είμαστε στα πρόθυρα των 50 τοκεν με 2 μέλη ανενεργά. .Σας περιμένουμε. .
καλημερα παιδες!
μολις ανοιξε θεση στην ομοσπονδια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που βρισκεται σε ΧΡΥΣΗ κατηγορια 2
ψαχνω απο 5+
22/10/2017
υπαρχει ακομα η θεση, καθως προσωρινα ειχε καλυφθει, τωρα ξανανοιξε!!!
5/11/2017 παμε δυνατα με ενα ακομα δυνατο παιχτη για να παμε ψηλα!!! τεσσερις 6αστεροι και ενας 5αστερος στην ομαδα!
5/3/2018 μολις πηραμε αλλα 30 τοκεν τερματιζοντας στην Χρυση κατηγορια 2. υπαρχει κενη θεση!
Attachment 89818
Attachment 89819
Attachment 90370
Καλησπέρα. Δεν είχα δει το σχετικό άρθρο όποτε έφταιξα ενα αλλο όσον αφορά την ομοσπονδια μου. Ειμαστε Χρυσή 1. Θελω ενα άτομο ενεργό με γνωση του παιχνιδιού και βαθμολογία τουλάχιστον 98-105%
Λεγομαστε Creta Association
Attachment 88150
Ψαχνουμε ενα ακομα μελος ενεργο και 5αστερο, για την ομοσπονδια μας Hellenic Football Association. Ειμαστε Gold 3, εχουμε 6αστερια ως ομοσπονδια, και παμε σταθερα για ανοδο, tag: AHOC69
Η Elite Force Hellas αναζητα νεο μελος!
Η ομοσπονδια μας (#HHFQX2) βρισκεται στην GOLD DIVISION 1 (highest PLATINUM) και αποτελειται απο 4 μελη και 5 clubs.
Ηταν ανθρωπινως αδυνατο για τον Captain μας να συνεχιζει να διαχειριζεται ταυτοχρονα 3 ομαδες (!), οποτε του επιτρεψαμε να συνεχισει μονο με 2 :) , αλλα σε καθε περιπτωση θα εχει περισσοτερη πλακα αν γινουμε περισσοτερα τα μελη.
Αυτο που θα θελαμε για οποιον ενδιαφερεται ειναι τα ακολουθα χαρακτηριστικα:
1. Να συμμετεχει στους αγωνες
2. Να δινει bonus στους συμπαικτες και στην ομαδα του
3. Να πιανει τα 4x 10% bonus προπονησης (ή εστω να προσπαθει)
4. Να διαβαζει τις τακτικες συμβουλες του forum (εκτος αν ειναι ο Μουρινιο)
5. Να εχει 6* ομαδα
6. Να ενστερνιζεται το " παιζουμε για να κερδισουμε, αλλα στο τελος της ημερας it's just just a game ;) "
Για περισσοτερες πληροφοριες στη διαθεση σας.
Ανυπομονουμε να κατακτησουμε μαζι την κορυφη!!!!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4cbebe10a6.jpg
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
εστειλα αιτημα
Γεια σας παιδες. και εμεις ψαχνουμε δυο ατομα για την ομοσπονδια μας. Το μονο που ζηταμε ειναι να ειστε ενεργοι στα παιχνιδια. αυτη τη στιγμη ειμαστε στην gold 2 και εχουμε μεινει σιγουρα. παμε για να ανεβουμε κατηγορια στην gold 1. για την ακριβεια πεσαμε μετα απο πολυ καιρο στην gold 2 και για αυτο αποφασισαμε να μεινουμε μονο οι active για αυτο και ζηταμε δυο ατομα. Οποιος θελει μπορει να μπει. το ονομα ειναι GREEK KILLERS.
καλησπερα και εμεις ψαχνουμε ενα ενεργο για την ομοισπονδια μας, προσφατα πεσαμε απο πλατινενια σε χρυση ενα, οποιος ενδιαφερεται μπορει να κανει αιτηση το ονομα ειναι greek gods.
ψαχνω ατομο για ομοσπονδια.
ειμαστε χρυση 1 μονιμα εκτος απο μια φορα που ειμασταν πλατινουμ.
ξεκιναει νεο event με ομοσπονδιες κ θα χρειαστω καποιον συντομα.
οταν καλυφθει η θεση θα ενημερωσω εδω.
ευχαριστω...
updated βρεθηκε παικτης ευχαριστω.
Παλι εδω.ζηταω ατομο για ομοσπονδοια.ειμαστε παντα χρυση 1 κ καμια φορα πλατινενια.απο την επομενη σεζον φυσικα.αναμενω...
μαγκες θελω 2 ατομα για την ομοσπονδοια.
2 ? όσο πάει και μειώνεται