Αν κερδίσω ποτέ φίλε σε καμία κλήρωση, λέμε τώρα, θα ήθελα το σήμα της Ελλάδος γιατί δεν υπάρχει να το αγοράσω. Το βλέπω στους άλλους και τρελαίνομαι
Αν κερδίσω ποτέ φίλε σε καμία κλήρωση, λέμε τώρα, θα ήθελα το σήμα της Ελλάδος γιατί δεν υπάρχει να το αγοράσω. Το βλέπω στους άλλους και τρελαίνομαι
Ποσα χρονια τωρα,που ξεκινησα το παιχνιδι,περιμενω τις εμφανισεις και το εμβλημα της Παναθας.Περυσι ειχα στειλει αναφορα και μιλησα μ'εναν της εταιριας και δηθεν στα αγγλικα.Μου'χε πει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι προσθηκες εμβληματων και εμφανισεων.Επεισης ημουν ο μονος που το'χα ζητησει μεχρι τοτε μου'πε και πως πρεπει να το ζητησουν πολλοι(απιθανο).ΚΑΙ?!
Το προβλημα μου ειναι οτι περιμενω ΧΡΟΝΙΑ και....τιποτα!!!!!
1η φορα γραφω εδω στο φορουμ και συγκεκριμενα στο ελληνικο.Αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με τις προσθηκες αυτες,ας με καθησυχασει τον παρακαλω.Εχω απογοητευτει παντως.Εχω πειστει οτι αν δεν του το ζητησει καποιος παικτης που βαζει λεφτα,δεν....
Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως αδερφέ.Ζεις πραγματικά ένα δράμα...
Πράγματι 2 είναι οι συνθήκες που χρειάζονται.
Η μια είναι να υπάρχει έντονη ζήτηση από παίκτες του παιχνιδιού (πράγμα που θέλει δουλειά ακόμα γιατί όπως βλέπεις, παρόλο που μας έδωσαν εδώ μια Ελληνική γωνιά του φόρουμ, δεν μπορώ να πω ότι έχει και τον χαμό από συμμετέχοντες)
και η άλλη συνθήκη είναι να σμφωνήσει κάποιος άνθρωπος της nordeus με το εμπορικό τμήμα του ΠΑΟ.
Η νορντέους θα θέλει, οι άλλοι όμως ?
Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν και πολύ καλά.
Φυσικά το Τ11 δεν θα το κάνει επειδή 1-2 άτομα ρίχνουν λεφτά στο παιχνίδι.
Αυτοί άλλωστε μια φανέλα θα πάρουν όλη κι όλη.
Δεν είναι απλό το πράγμα.
Διάβασε εδώ για τον ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ και το Top Eleven - PAOKFC
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Κάτσε να πάρω μια στιγμή τον Γιαννάκη τηλέφωνο να το κανονίσουμε. Θέλω κι εγώ έμβλημα της Πανάθας στο ΤΕ.
Manager of Παναθηναϊκός Α.Ο (Panathinaikos A.O) currently playing at level 18.
Εμβλημα και εμφανιση ΑΕΚ οπωσδηποτε στο TE!
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
μμμμμ....
δεν γνωριζα οτι παιζει τοση εμπορικοτητα.
γνωμη μου:ποτε των ποτων δεν προκειται η παε παο να πλησιασει το τοπ11.το τοπ11 πρεπει να πλησιασει την οποιαδηποτε παε....ε νικολγιωργο?συμφωνεις?
και αν υπαρχξει αυξημενη συζητηση εδω μεσα...λες να υπαρξουν ελπιδες?αν ειναι να πω και στους αλλους 5 της ομοσπονδιας μου(#ipyb1x) να γραψουν εδω?.....
Πραγματικά 1000 like για τις φανέλες αυτές με τον δικέφαλο ειδικά! είναι ξεχωριστές και μας θυμίζουν τα 90'ς!