Καλησπέρα,
έχω μερικές ιδέες.
1.Στην θέση της Mourinho FC ή και να προστεθεί απλά, μια ομάδα στους φίλους σου που θα έχει τους καλύτερους παίκτες της πραγματικότητας σε μία ομάδα όπως το fifa έχει την WORLD XI. Έτσι μπορείς και καλά να παίξεις με ομάδα που πραγματικά να είναι πανδύσκολο να νικήσεις. Το μόνο δύσκολο (κατά τη γνώμη μου) είναι τα πνευματικά δικαιώματα.
2.Όταν παίζεις μια άλλη χώρα να κερδίζεις τη σημαία της χώρας της( αυτό απλά για πλάκα). Μπορεί να έχει επίτευγμα που να λέγεται "Πολυπολιτισμικός μάνατζερ" ή κάτι παρόμοιο που είναι να μαζέψεις σημαίες από έναν συγκεκριμένο αριθμό χωρών ή και από όλες που έχει το Top Eleven( σχεδόν αδύνατο).
3. Ο κάθε μάνατζερ αν θέλει μπορεί να έχει και μία ομάδα νέων που να παίζει και αυτή πρωτάθλημα, κύπελλο και champions league. Θα υπάρχει ένα κουμπί που θα λέγεται εναλλάγη και ας πούμε για παράδειγμα εγώ είμαι στην κανονική ομάδα και θέλω να πάω στην άλλη, πατάω το κουμπί και με πάει σε μια άλλη σελίδα, σαν την τωρινή, απλά της ομάδας νέων.
4. Επίσης θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα δυνατότητα με το όνομα "Δρομέας". Η ιδιότητα του θα ήταν ότι μπορεί να τρέχει μεγάλες αποστάσεις γρήγορα χωρίς να χάσει πάρα πολλή ενέργεια. Χρειάζεται 50 κωνάκια.
5. Θα μπορούσε να υπάρξει κατάστημα συλλόγου που κάθε μερικές μέρες θα έβαζες να φτιάχνει νέα παραγώγη για τα παρακάτω:
• Φανέλες της ομάδας
• Μπάλες της ομάδας
• Κούπες με της ομάδας
• Κασκόλ
• Μικρά σουβενίρ
• Μπρελόκ
και άλλα πράγματα που πουλάν σε καταστήμα ομάδων. Για να τα κατασκευάσεις θα πρέπει να έχεις ένα ειδικό κτήριο. Εσύ θα ορίζεις τιμές.
Η παραγωγή ανάλογα το τι θα περιέχει θα κοστίζει τα ανάλογα χρήματα του παιχνιδιού. Ανάλογα το level του ειδικού κτηρίου,Εργοστάσιο και κατάστημα συλλόγου, θα μπορείς να κατασκευάσεις περισσότερα αντικείμενα. Κάθε level παραπάνω του κτηρίου θα διαθέτει μεγαλύτερη αποθήκη.