Results 1 to 4 of 4
Like Tree7Likes
  • 3 Post By Mr Dosohos®
  • 1 Post By Tesla
  • 3 Post By Doors FC

Thread: Προτασεις για αλλαγες (2018)

  1. #1
    Rookie Mr Dosohos®'s Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Santorini
    Posts
    90

    Προτασεις για αλλαγες (2018)

    Καλησπερα,μετα απο 1 1/2 χρονο που παιζω το παιχνιδι κ εχω διαβασει κ πολλα απο αυτα που προτεινουνε κατα καιρους τα υπολοιπα παιδια του Forum,εχω να προτεινω.

    1) Θα μπορουσε να υπαρχει μια ενοτητα η ενα κουμπι που θα ειχε τα ματς των φιλων μας (η στο ιδιο σημειο οπως ειναι τωρα) κ να εχει διπλα τα 3 πιθανα αποτελεσματα (1-χ-2) κ να πονταρουμε ειτε (πρασινα ή κοκκινα ή μπλε ή token) ο τζογος θα παιζετε με την Nordeus,οπως κ η χασουρα εκει παει. Κατι σαν Friends Bet, Πονταρω 2, παιρνω 2,χανω παμε για αλλα.Αυτο μπορει να γινει απο μια λιστα που θα εχουμε μεσα αυτα που θελουμε να εχουμε για τα στοιχηματα μας κ εκει να μας βαζει η Nordeus τα κερδει κ το ταμειο να γινετε στο τελος καθε αγωνιστικης season. Σιγουρα τα πονταρισματα σε αγωνες Νοκ-αουτ,τελικους ή Derby θα ειναι πολλα. Το πονταρισμα μπορει να γινει η πριν τον αγωνα,η κατα την διαρκεια κ μεχρι το 80',οπως γινετε κ η υποστηριξη απο τους φιλους μας.

    2) Θα πρεπει να μπει ενα (κουμπι) στο live του αγωνα,για να βλεπουμε αμεσα την κατασταση των παιχτων μας κ το raitng,κ οχι οταν μας το βγαζει για λιγο,γιατι υπαρχουνε πολλες φορες κολητες φασεις κ αργει χαρακτηριστικα.

    3) Θα μπορουσαμε να βλεπουμε κ την βαθμολογια του αντιπαλου μας απο τις ομοσπονδιες κ γενικοτερα ολους τους πινακες στο πρωταθλημα που συμμετεχει,για να καταλαβουμε κ τι ρολο παιζει σαν ομαδα.

    4) Θα μπορουσε να υπαρχει ενα video (μικρης διαρκειας) οπου θα βλεπουμε τον αγωνα,οταν δεν ειμαστε παρον,γιατι αυτα που μας λεει ο βοηθος ειναι μ@κακιες.

    5) Θα μπορουσαμε οταν βλεπουμε την ομαδα & την βαθμολογια του αντιπαλου (εκτος πρωταθληματος) να βλεπουμε κ τους αλλους πινακες (1ος σκορερ,raiting,Ασιστ) κ να μην χρειαζετε να κλικαρουμε επανω στους παιχτες του εναν/εναν

    6) Οταν βλεπουμε live εναν δικο μας αγωνα,θα μπορουσε κατω στην οθονη μας,να μας ενημερωνει οτι αρχιζει ενας αγωνα ενος φιλου μας κ κλικαροντας επανω να γινετε αυτοματα η υποστηριξη χωρις να μας μεταφερει στον εκαστοτε αγωνα,οπως στις ομοσπονδιες (οπαδοι) κ να μην χρειαζετε να φευγουμε απο τον δικο μας αγωνα για να υποστηριξουμε κ μετα,ελα παλι πισω

    Πιστεω οτι με καποια απο αυτα,εβαλα (σκεψεις) στους Mod της παρεας κ θα τα προωθησουνε εκει που πρεπει κ εαν πρεπει.
    Αυτα μπορει να κανουνε πιο Διαδραστικο το παιχνιδι γενικοτερα,αλλα πολυ περισσοτερο οσο αφορα τους Οπαδους,γιατι εχουμε δει οτι το 2% που δινει σε καθε υποστηριξη,δεν ειναι τελικα κ τιποτα!!! Ενω εαν εχει το BET,μπορει να εχει περισσοτερο κινητρο να ασχοληθει με μια υποστηριξη ενος φιλου.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    Last edited by Mr Dosohos®; 12-23-2017 at 03:32 AM.
    Santorini FC | Level 33



    Perfect League Wins 26/26: x10
    Double: x12
    Triple Crown: x16
    Quadable: x5

    .

  2. #2
    Addicted Tesla's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    640
    (μεταφέρθηκε στο σωστό σημείο του φόρουμ)
    Mr Dosohos® likes this.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

    • A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

    • Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

    • Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |

  3. #3
    Addicted
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    518
    To 1)δεν ξερω κατα ποσο καλο για το παιχνιδι ειναι να μπει μεσα κατι στοιχηματικο.Αλλα θελω κουμπι να με παει αυτοματα στους αγωνες των φιλων μου κ επιβραβευση παρακολουθησης.

    2)θελω αν γινεται να βλεπω μονιμα καπου κατασταση κ αποδοση παικτων στη διαρκεια του αγωνα.ισως να μικρυνει λιγο το γηπεδο του ζωντανου αγωνα κ στο χωρο που μενει κενος να ειναι η ομαδα.

    3)no comment

    4)δυσκολο ισως αν διορθωσουν τα σχολια

    5)no comment

    6)εννοειται αυτοματη υποστηριξη των φιλων.αλλα τωρα που δεν φορτωνουν συντομα τα στατιστικα του αγωνα αναγκαστικα βγαινεις κ ξαναμπαινεις στον αγωνα.εγω προσωπικα πηγαινω κ τσεκαρω το προγραμμα των φιλων για υποστηριξη κ επιστρεφω στον αγωνα μου.(επισης το 6ο ισως αντικρουεται με το 1ο που προτεινεις)

    γενικα συνφωνω οπως εχω προτεινει κ εγω ,θελω κινητρο για να υποστηριζω αλλα κ να με υποστηριζουν.

  4. #4
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    6) Οταν βλεπουμε live εναν δικο μας αγωνα,θα μπορουσε κατω στην οθονη μας,να μας ενημερωνει οτι αρχιζει ενας αγωνα ενος φιλου μας κ κλικαροντας επανω να γινετε αυτοματα η υποστηριξη χωρις να μας μεταφερει στον εκαστοτε αγωνα,οπως στις ομοσπονδιες (οπαδοι) κ να μην χρειαζετε να φευγουμε απο τον δικο μας αγωνα για να υποστηριξουμε κ μετα,ελα παλι πισω
    σε αυτό διαφωνώ κάθετα.
    Γίνονταν στην παλιά έκδοση και σου έσπαγε τα @@ κάθε λίγο και λιγάκι να βγαίνει αυτή ειδοποίηση.
    Ιδίως αν έχεις πολλούς φίλους
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html