καλά λοιπόν
Το γκρουπ ήταν του Τάσου Καστοριανού που ήταν παλιός φίλος , απο την γειτονιά, με τον Χάρη Σταυράκη αλλά μάλωσαν επειδή ένας άλλος, ο Αλέξης Σερσεμής. έγραφε σχόλια για το γκρουπ και τις υποστηρίξεις.
Έτσι ο Σταυράκης. έφυγε με τον αδερφό του από το γκρουπ (στα μαχαίρια με τον πρώην κολητό του Καστοριανό).
Συνδιαχειριστής του γκρουπ μετά ήταν ένας άλλος, ο Νίκος ο Τριανδρίας . ο οποίος μάλωσε με τον Πάνο Πατερούλη . γιατί έκανε σχόλια για έναν άλλο που είχε διαγραφεί, τον Έντι Ταβλαρίδη.
Ξέχασα να πω ότι μετά ήρθε ένας άλλος ο Ανδρέας ο Οικονομέας ο οποίος έκανε και μια υπο-ομάδα, το στέκιτων φιλάθλων και έλεγε τον κάσμο να πάει και εκεί.
Ο Πατερούλης μάλωσε με αυτούς. έφυγε από το γκρουπ μαζί με κάποιους άλλους.
Εγώ είχα δύο ομάδες και έτυχε να είμαι φίλος με τον Πατερούλη και με τις δύο και τον υποστήριζα και ο Τριανδρίας νευρίαζε γιατί υποστήριζα τον Πατερούλη με τις 2 μου ομάδες ενώ αυτόν με την μια μόνο και μετά από κάποιες (έμεσες) απειλές τις οποίες τις έγραψα (ξέρετε που) , με διέγραψε από το γκρουπ.
Δεν χάλασε και η ζαχαρένια μου βέβαια γιατί δεν έλεγε και πολλά πλέον.
Ελάχιστοι ασχολούνταν πλέον με το παιχνίδι καθ'αυτό, οι περισότεροι παίζαν έτσι,από κεκτημένη ταχύτητα χαχα.
Ο Τριανδρίας τελικά μάλωσε με τον Έντι που τον έβριζε ο Πατερούλης και πριν λίγο καιρό σταμάτησε το παιχνίδι., ενώ εγώ είμαι φίλος (στο Τ11) με τον κολητό του Σάκη Αχλαδιό.
Μύλος σου λέω.
Αν τύχαινε να πατήσει κάποιος εναντίον άλλου μελους του γκρουπ, άστα να πάνε.
Έλεγε ο άλλος, οκ σε έχω κάνει φίλο μέσω τοθ γκρούπ αλλά με τον άλλο τα λέμε κάθε μέρα στο στέκι των φιλάθλων, πίνουμε και καμιά ρετσίνα μαζί.
Πως να μην τον υποστηρίξω.
Μεσανατολικό ζήτημα γίνονταν.