Results 1 to 2 of 2
Like Tree5Likes
  • 2 Post By Κόουτς
  • 3 Post By nikolgiorgos

Thread: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. #1
    Newbie Κόουτς's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Posts
    23

    Lightbulb ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

    Παρόλο που είμαι ακόμα στους πρώτους μου μήνες στο παιχνίδι, παρατήρησα ότι μετά από κάποιο σημείο ξεμένεις από στόχους. Αν για παράδειγμα έχεις πάρει πρωταθλήματα, κύπελλα, champions league, triple, το μόνο που σου μένει είναι η ομοσπονδία, που και εκεί αν πας πλάτινουμ κάπου αρχίζει να σταματάει το ενδιαφέρον. Μου ήρθε λοιπόν μια ιδέα - αρκετά δύσκολη να πραγματοποιηθεί - αλλά ίσως ενδιαφέρουσα.

    Μια παγκόσμια κατάταξη - και χωρισμένη ανά χώρες ίσως. Θα μπορούσε κάθε σεζόν να υπάρχει μια κατάταξη ατομική του καθένα όπου θα μαζεύει πόντους. Π.χ. +2 πόντους για νίκη στο πρωτάθλημα, +3 για νίκη στο κύπελλο, +4 για νίκη στο champions league, +30 για κατάκτηση πρωταθλήματος, +40 για κατάκτηση κυπέλλου, +50 για κατάκτηση champions league (κάπως έτσι για να το κάνω λίγο πιο κατανοητό), επίσης και η πορεία στις ομοσπονδίες θα μπορούσε να μπει και αυτή στην βαθμολογία... Στο τέλος της σεζόν θα μπορούσαν να παίζουν οι καλύτεροι μεταξύ τους, ή απλά να δίνονται ανταμοιβές στους καλύτερους - ανά χώρα θα ήταν καλύτερο για μένα, γιατί παγκοσμίως γίνεται άπιαστο όνειρο η ανταμοιβή, στο τέλος της σεζόν. Οι πόντοι που μαζεύτηκαν απ'την μία σεζόν να παίζουν κάποιον ρόλο και για την επόμενη όπως στις ομοσπονδίες. Μετά το πέρασμα ενός κανονικού χρόνου (δηλαδή 12 σεζόν) θα μπορούσε να γίνει και κάτι σαν Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου οι καλύτεροι της κάθε χώρας να παίζουν ένα τουρνουά κι έτσι να αναδεικνύονται οι καλύτεροι ανά τον κόσμο σε βάθος χρόνου.

    Μια πολύ πρόχειρη σκέψη, που απλά την έβαλα στο τραπέζι (χωρίς να μαι σίγουρος βέβαια αν έχει δημιουργηθεί άλλο παρόμοιο topic), ώστε να πείτε και σεις παρόμοιες ιδέες.
    nikolgiorgos and Mr Dosohos® like this.

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ένα παγκόσμιο ranking
    ναι, γιατί όχι
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html