Καλημέρα φίλοι μου. Θα σας πω κάποιες ιδέες που έχω σκεφτεί. Δεν ξέρω αν έχει υποθεί κάτι από τα παρακάτω οπότε σόρρυ αν το επαναλάβω:
1. Θα ήταν ωραίο αφού φτιάξουμε το γήπεδό μας, να μπορούμε να του αλλάζουμε διάταξη και εμφάνιση έτσι ώστε να έχει ο καθένας το δικό του στυλ. Επίσης να μπορούμε να επισκεφτόμαστε τα γήπεδα άλλων μάνατζερ. Δεν εννοώ αυτές οι αλλαγές να επηρεάσουν τον αριθμό των φιλάθλων ή τα έσοδα. Μόνο εμφανισιακές αλλαγές.
2. Να μπορούμε να αποθηκεύουμε σετ προπονήσεων.
3. Να έχουμε MVP κάθε αγωνιστικής.
4. Στις ομοσπονδίες να υπάρχει αναζήτηση manager που δεν ανήκουν σε καμία ομοσπονδία, ώστε να τους καλούμε να μπουν στην δική μας.
5. Να υπάρχει κάποιο Super Cup μεταξύ του νικητή του CL και του SL (το έχω ξαναπεί νομίζω πιο παλιά) όπως και πρωταθλήματος και κυπέλλου.
6. Να προστεθούν καινούργια achievements.
7. Και τέλος κάτι που σκέφτομαι καιρό τώρα. Πόσες φορές ενώ το ηθικό των παικτών είναι τέλειο, αρκετοί δεν αποδίδουν καθόλου στο ματς; Σε εμένα προσωπικά πολλές φορές. Σκεφτείτε τα ηθικά να καταργηθούν. Να είναι τυχαία σε κάθε ματς. Αυτό νομίζω θα το κάνει πιο ρεαλιστικό και θα μας βάλει όλους στην διαδικασία να έχουμε αρκετούς αναπληρωματικούς ώστε να μπορούμε να αντικαθιστούμε παίκτες με χαμηλό ηθικό. Επίσης σκεφτείτε πως θα ήταν το παιχνίδι χωρίς τα ιατρικά βαλιτσάκια. Μέχρι τώρα, από ένα επίπεδο και μετά, το θέμα έχει γίνει τυπικό. Έχουμε πολλά κόκκινα βαλιτσάκια οπότε μόλις τραυματίζεται ένας παίκτης μας, του πετάμε 10 βαλιτσάκια και είναι κομπλέ. Ενώ αν δεν μπορούσαμε να θεραπεύσουμε τους παίκτες και απλώς χρειαζόταν χρόνος για αποθεραπεία (το πολύ μια βδομάδα ε; Είπαμε...ένα μήνα κρατάει το πρωτάθλημα) τότε θα ήταν ακόμα πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι.
Θα λέτε τώρα εσείς από μέσα σας: Καλά αυτός νομίζει ότι θα αλλάξει το παιχνίδι όλο. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αυτές οι αλλαγές καθώς κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν και το κέρδος της εταιρίας. Αλλά...αφού υπάρχει η δυνατότητα να προτείνουμε κάποιες αλλαγές, γιατί να μην το κάνουμε;
Θα τολμήσω να πω κάτι τελευταίο
Να μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές στην αρχή και στην μέσω του πρωταθλήματος....όχι συνέχεια
Μετά όμως πως θα κάνουμε τάκινγκ????