Results 1 to 2 of 2
Like Tree5Likes
  • 3 Post By Z.Ep.
  • 2 Post By nikolgiorgos

Thread: Χημεία Ομάδας - Αφομοίωση συστημάτων - Αποθηκευμένα συστήματα εντός αγώνα

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    63

    Χημεία Ομάδας - Αφομοίωση συστημάτων - Αποθηκευμένα συστήματα εντός αγώνα

    Καταρχήν συγχωρέστε μου την πιθανή επανάληψη, δεν είχα το κουράγιο να ψάξω όλο το thread. Ας πάρω λίγο τη σκυτάλη λοιπόν:

    -Για αρχη θα πρότεινα μια ξεκάθαρη μπάρα σχετικά με την χημεία της ομάδας που έχει επιλεγεί για να παίξει. Έτσι οι managers για να επιλέξουν να αλλάζουν κάθε χρόνο τα 3\5 της ομάδας τους για να αγοράσουν καινούργιους παίκτες θα πρέπει να "πληρώσουν" σε χημεία. Οι καινουργιοι παίκτες θα χρειάζεται να προσαρμοστούν ίσως πρώτα κι έτσι οι ομάδες θα αποκτήσουν μια σχετική συνέχεια, ώστε να σταματήσει κι αυτό το ασανσέρ των ομάδων.

    - Στη συνέχεια θα ήθελα και μια αντίστοιχη μπάρα σχετικά με την αφομοίωση των αποθηκευμένων συστημάτων. Θα σκεφτόμουν ίσως μια προοδευτική (ίσως 5-2- 1-0.5%) αύξηση κάθε 24 ώρες των τεσσάρων συστημάτων που έχουμε αποθηκευμένα. Έτσι το scouting (και το αντι-scouting) των αντιπάλων θα γίνει πιο αποδοτικό, δεν θα αλλάζουμε κάθε μέρα και από δύο συστήματα ή τέλος πάντων θα έχουμε ένα πέναλτι για αυτό και βεβαίως παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας θα αποκτήσουν μια αξία

    - Περαιτέρω εκτιμώ ότι η δυνατότητα μας να αλλάξουμε το σύστημά μας εντός αγώνα σε ένα από τα αποθηκευμένα (και με τις εντολές) θα πρέπει επιτέλους να εισαχθεί. Σε πόσους από εμάς, εξαιτίας και της δυσχέρειας στο dragging κλπ έχει τύχει να ξεκινάμε να αλλάζουμε το σύστημα στο 50ο λεπτό και να τελειώνουμε στο 70ο -να χάνουμε εξέλιξη αγώνα - φάσεις - γκολ και μετά να χρειάζεται να το ξαναλλαξουμε κ.ο.κ;

    Καταλαβαίνω βέβαια ότι κάποια από αυτά είναι ιδιαίτερα απαιτητικά για την engine του game και για αυτό σταματάω εδώ.
    Last edited by Z.Ep.; 04-14-2019 at 06:25 AM.

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Το πρώτο αντίκειται στα συμφέροντα της νορντέους - να θέλουν δηλ. να αγοράζουμε νέους παίκτες
    και ο κόσμος θα γκρινιάζει όπως τώρα με το ομαδικό μπόνους.

    Το 2ο ακούγεται λογικό και επιτεύξιμο.
    Να παίρνουμε δηλ. κάτι σαν μπόνους συστήματος.

    Το 3ο είναι τεχνικά δύσκολο γιατί αν αλλάζεις το σύστημα (load) σου βάζει και τους παίκτες που είχες αποθηκεύσει σε αυτό.
    Mr Dosohos® and Z.Ep. like this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html