μπερδεψε τον και εσυ..βαρα τον ενα 3-5-2v απο τα πλαγια.
Υγ. Γιωργο ουτε συνενοημενοι να ειμασταν ;)
Printable View
μπερδεψε τον και εσυ..βαρα τον ενα 3-5-2v απο τα πλαγια.
Υγ. Γιωργο ουτε συνενοημενοι να ειμασταν ;)
οκ. ευχαριστώ παιδιά!! :d
Τελικά τον νίκησα εύκολα μέσα εξω με 3-1 και 2-0. να στε καλά παίδες.. καλή χρονιά να έχουμε.
edit. Τώρα έχω δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα.. Λεω να παίξω το κλασσικό μου 4-4-4 ή το ίδιο που έπαιξα στην ομοσπονδία! Attachment 75262
αν δεν είναι "θηρίο" ο st του, μπορείς να πάιξεις
dl-dc-dr-2dmc-2mc-aml-amr-st (ή κάποια άλλη παραλαγή μπροστά).
Είναι καλός και ο st του και οι amc,aml,amr.. το έχω για χαμένο. Δεν πιστεύω να πάρω θετικό αποτέλεσμα.
Τελικά έπαιξα 4-4-2. Σε όλα ήμουν καλύτερος, έχασα και ένα τετ α τετ, προηγήθηκα κι όλας αλλά σαν #%@# που είναι μου το έκανε 1-3. Όλη η ομάδα 7.5 και 8 απόδοση, το τέρμα μου 5.6 με 3 σουτ να τα τρώει για πλάκα. Έχει καταντήσει μεγάλη αηδία αυτό με τον τερματα. Έλεος.
Α, παρατήρησα πως είχα μπόνους 13%, και όταν μπήκαν 2 άτομα να με υποστηρίξουν έγραφε 9%. Εκεί είδα πως έπεσε και η ομάδα μου. Τι κουλό και αυτό.
edit. και το αλλο κουλό, έχω παίχτη ειδικό στα φάουλ... σε τοοοοοοσα παιχνίδια μόνο ένα έχει βάλει από φάουλ. από αντιπάλους συνέχεια τα τρώω.. Όπως και τώρα.
Τελικά μπήκε ο αντίπαλος και έπεσε το μπόνους.
7.30 το πρωί αύριο τελικό τσουλού, μην κοιμηθούμε σε καμιά αργία..
Αντίπαλος καλύτερος σχετικά 123% bs 104%
Κατεβαίνει με 3W-4-3, οι 4 σε διαμάντι.
Δεν το έχω ξαναντιμετωπίσει το σύστημα
Σκεφτόμουν 5-1DMC-1MC-2w-1
Δεν έχω κάθόλου MR/ML στην ομάδα δυστυχώς.
Άλλες προτάσεις;
Πολύ πιθανό το ματς να πάει στον αυτόματο.
Attachment 75449
Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν την διάταξη και μέχρι τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.. 4 Νίκες σερί στο πρωτάθλημα.
Εννοεις να παίξω έτσι εναντίνο 3w-4-3 diamond; Είσαι τρελός;;; χαχα