Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
Like Tree3Likes

Thread: Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 " κλειστό ρόμβο"

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar

Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 " κλειστό ρόμβο"

Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 κλειστός ρόμβος/διαμάντι

Το 4-4-2 ή αλλιώς 4-1dmc-2mc-1amc-2st είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα και χρησιμοποιείται από μάνατζερ που δεν χρησιμοποιούν πλάγιους.
    Ξεκινώντας από την άμυνα λοιπόν, αφού ο αντίπαλος έχει ουσιαστικά 3 επιθετικούς (2 st +amc) και προφανώς παίζει από την μέση, εμείς βάζουμε 3 dc και 1 dmc για να βοηθήσει στην άμυνα (αλλά και στο κέντρο) και να κόβει και τυχόν αντεπιθέσεις με μακρινές μπαλιές.
    δύο mc και aml + amr για να τον χτυπήσουμε από πλάγια μιας και το κέντρο της άμυνας του είναι ενισχυμένο με 2 dc και 1 dmc.
    Εναλλακτικά, αν έχουμε καλύτερη ομάδα, καλύτερους αμυντικούς ή θέλουμε να ρισκάρουμε, μπορούμε αντί για dmc να χρησιμοποιήσουμε έναν ακόμη mc ή έναν δεύτερο st.
    Αν η ομάδα μας είναι αρκετά πιο δυνατή, τόττε ακόμη και οι 2 DC μας είναι αρκετοί για να κρατήσουν τους αντιπάλους, οπότε και αυτό το σύστημα μπορεί να φέρει μαι μεγάλη νίκη όπως το παράδειγμα.

Το σύστημα που προτείνω όμως είναι το κάτω, το 3-5-2V

Έχετε κάποιο άλλο καλό σύστημα να προτείνετε ?

Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 " κλειστό ρόμβο"-vs-4-4-2-nd.jpg
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 " κλειστό ρόμβο"-4-4-2-nd-ok.jpg  
    Last edited by nikolgiorgos; 09-01-2015 at 10:05 PM.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Dreamer
    Μετά από 20 παιχνίδια τεσταρίσματος από 3 διαφορετικές ομάδες με ποσοστό 17 νίκες, 3 ισοπαλίες αντιμετωπίζεται έτσι
    Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 " κλειστό ρόμβο"-screenshot_2.jpg
    Πως αντιμετωπίζουμε το 4-4-2 " κλειστό ρόμβο"-screenshot_8.jpg

Moderator milpol's Avatar
    Κατα τη γνώμη δε πρέπει ποτε να βαζουμε είτε μπλε είτε κοκκινα βελη στους φορ . Γενικά είναι και αυτό 4-4-2 όπως και ο ρομβος , αλλα θα είναι το ιδιο και θα βασιστεί στην ποιότητα ή στο ζαρι . εγώ προτείνω 4-1-3-1-1

Famous Cloverfield's Avatar
    Nικ τι σύστημα προτείνεις για 4-4-2 ρόμβο (αλλά με MR, ML όχι κλειστό).

Το έπαιξα με 4-5-1v, ήμουν πιο δυνατός, αλλα γκολ δεν έβγαινε και με το που ανοίχτηκα στο τέλος.. το έφαγα κιόλας σε μια απρόσμενη ήττα που μάλλον με πέταξε εκτός τίτλου στο πρωτάθλημα.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by Cloverfield View Post
    Nικ τι σύστημα προτείνεις για 4-4-2 ρόμβο (αλλά με MR, ML όχι κλειστό).

Το έπαιξα με 4-5-1v, ήμουν πιο δυνατός, αλλα γκολ δεν έβγαινε και με το που ανοίχτηκα στο τέλος.. το έφαγα κιόλας σε μια απρόσμενη ήττα που μάλλον με πέταξε εκτός τίτλου στο πρωτάθλημα.
    απο την δικια μου εμπειρια επειδη εχω χρησιμοποιησει το 4-1-2-1-2 μιλαω για το [WIDE DIAMOND]
    εχανα απο αντιπαλους που χρησιμοποιουσαν εναντιον μου narrow diamond

εγω 4-3-3 δες το θεμα για το πως αντιμετωίζουμε το 4-3-3 και ο νικ δειχνει μια εικονα οπου ενας νικησε 3-0 το ανοιχτο διαμαντι με 4-3-3 .. τεσ πα μπεσ στο πως αντιμετωπίζουμε το 4-3-3 και θα το βρεις

πολύ 4-3-3 μιλαω χαχα παρολο που δεν το παιζω χαχαχα

Κι εγω απο τοτε που ειδα οτι επιθετικοι δεν σκοραρουν και τοσο , παιζω με ενα επιθετικό και με 2 ή 3 aml και σπανια παιζω με 3 St!

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    'Οντως το 4-3-3 δεν δουλεύει καλά τώρα που δεν σκοράρουν οι ST.
    Θα έλεγα όμως ότι με αυτό μπορεί να "τρολάρεις" καμιά φορά ομάδα που είναι καλύτερή σου, παίζει επίθεση και γίνεται ας πούμε ένα παιχνίδι "ραν εν γκαν" που λένε στο μπάσκετ. \
    Επίθεση στη επίθεση, ευκαιρίες, γκολ, και κορώνα ή γράμματα ένας DC σου ή GK μπορεί να σώσει περισσότερα απ'ότι ο άλλος και να την πάρεις την νικη.
    Έχω δει πολλές φορές στο αγγλικό φόρουμ ποσταρίσματα διαμαρτυρίας από μάνατζερ με καλύτερες ομάδες, να έχουν κάνει πατάτες εναντίον του 4-3-3.

Για το σύστημα πάντως, θα έλεγα το 4-4-2 nd αν και εγώ έχω πολύ καλούς πλάγιους οπότε δεν θα χαλουσα το 4-5-1V
    dsio likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Με 4-3-3 είχα νικήσει κλάσεις ανώτερο αντίπαλο. Έπαιζε με dr-dc-dl και αφού θα έχανα είπα να το ρίξω έτσι για πλάκα. Και παραδόξως κέρδισα.

Κι εγώ πιστεύω ότι το 4-5-1v ήταν καλό σύστημα για 4-4-2 nd , αλλά οκ παίζουν και οι κακές οι μέρες στο παιχνίδι. Ίσως αν δεν ρίσκαρα στο 70+ και επέμεινα να το έπαιρνα το παιχνίδι.

sos ! Εχασα 3-1 κυπελλο απο λγο ανωτερο ... επαιζε ανοιχτο ρομβο και εγω 4-3mc-1-2 .. πηγα να το γυρισω και μου εβαλε 2 γκολ σε 5 λεπτα .... τι προτεινετε εινα κυπελλο .. σκεφτομαι το 3-3-2-2 .. κυνηγαω το τσου λου αλλα και το κυπελλο λογω οτι θα μεινω σεζον και θεω να εχω χρηματα ( θα αγορασω τελευταια μερα της σεζον και θα αποφυγω την πρωτη μερα )

Page 1 of 3 123 LastLast