Results 1 to 10 of 52
Like Tree29Likes

Thread: το 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Nick Lizas's Avatar
    παντως ειναι πολυ δυσκολα οταν παιζεις εναντιον του 4-4-2 για εμενα παιζει ρολο να δεις προηγουμενους αγωνες του
    και ποιοι παικτες του σκοραραν και να παιξεις αναλογα
    ermismandras likes this.

Apprentice
    Quote Originally Posted by Nick Lizas View Post
    παντως ειναι πολυ δυσκολα οταν παιζεις εναντιον του 4-4-2 για εμενα παιζει ρολο να δεις προηγουμενους αγωνες του
    και ποιοι παικτες του σκοραραν και να παιξεις αναλογα
    Ναι γενικα με όλους πρεπει να παρακολουθείς προηγούμενους αγώνες εκτός αν παίζεις με παρατημένες ομάδες του πρωταθλήματος.Πάντως μέχρι στιγμής μου έχει κάτσει πάντα αυτο με το 4-4-2 όπου το έχω συναντήσει μέχρι κ 10% καλύτερους.Μπορεί να έτυχε δεν ξέρω, θα δείξει

VIP Nick Lizas's Avatar

Απεναντι στο 4-4-2

παιζοντας εναντιον του πρωτου και πιο δυνατου αντιπαλου πυ χρησιμοποιει συνεχως το 4-4-2
    καταφερα και το κερδισα ανετα και με πολυ κατοχη μπαλας με το 3-4-1-2 παιζοντας μονο απο το κεντρο
    παιρνοντας και τα ευσημα του βοηθου οτι ηταν ιδανικη επιλογητο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_309.jpgτο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_306.jpgτο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_305.jpgτο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_307.jpgτο 4-4-2 πως το αντιμετωπιζουμε?-screenshot_308.jpg
    dsio and Cloverfield like this.