Quote Originally Posted by dimvol View Post
Το σύστημα αυτό αυτή τη σεζόν το έχω βρει πολλές φορές μπροστά μου σε όλες τις διοργανώσεις .Με πιο αδύναμους αντιπάλους το αντιμετώπισα με ευκολία , με 3Ν-1-2-3W-1.Σε ομοσπονδίες με ισαξιους ή πιο δυνατούς με 4-5-1v κυρίως , αλλά δοκίμασα μέχρι και το 3W-1-4-1-1 ,με επιτυχια πάντα.
Στο πρω όμως με λίγο πιο δυνατό αντίπαλο τα βρήκα μπαστούνια και πολύ πιθανό να χάσω το πρω γι αυτό το λόγο.Στο πρωτο ματς στην έδρα μου , τον επαιξα 3W-2dmc-3w-1-1 αμυνα/αντεπιθεσεις.Προηγήθηκα 2-0 και με ισοφάρισε στο 90' ακριβώς .Στο 2ο ματς στην δική του έδρα , επαιξα 4-5-1v , αμυνα/αντεπιθεσεις εννοειται ..χρειαζομουνα έστω ισοπαλια για να μεινω πρωτος .Προηγήθηκε , ισοφαρισα ,μου εβαλε καπακι 2ο, και δεν μπορεσα να ισοφαρισω.
Τωρα το ξαναβρισκω μπροστά μου το σύστημα αυριο στον τελικό κυπέλλου.
Εχω ποιότητα 103% ,ο τουρκος 117% δυστυχώς ....Τα φορ του δεν λενε πολλά πράγματα , ουτε και ο amc του .Φωτια ειναι η 3αδα του στο κεντρο ,και σε αποδοση και σε γκόλ .
Επιλογές :
1. 4-1-4-1 δεν το έχω παιξει ποτέ αυτη τη σεζόν και με φοβίζει να το παιξω 1η φορά στον τελικό .
2.4-5-1V .Το σκεφτομαι σοβαρά ,γιατι μου φερνει αποτελεσματα αν και η λογικη λεει οτι το μονο σημειο που ειναι αδειος ειναι το κεντρο του με 1mc και χωρις dmc.
3.3w-1-4-1-1.Eπειδη τα φορ του δεν ειναι το δυνατο του σημειο , ετσι θα ειναι μεν διπλομαρκαρισμενοι ,αλλα εχοντας ακραια μπακ θα εχω τα απαιτουμενα μαρκαρισματα για τα πλαγια χαφ του που ειναι κορυφαιοι.
Καμιά πρόταση ?
Λοιπον φιλε dimvol σου εχω φρεσκα μαντατα.Αντιμετωπισα πριν λιγο εκτος εδρας τον παρακατω αντιπαλο για τους "4" του Champions League.Οι συνθεσεις ειναι οι τελικες αρχικες διοτι βρισκομαστε 6 λεπτα πριν την εναρξη.
Click image for larger version. 

Name:	IMG_20170522_215011.jpg 
Views:	55 
Size:	93.0 KB 
ID:	82438

Οι συνθεσεις ηταν οι εξης:Αυτος επαιξε 4-3w-1-2 κι εγω 3dc-3dm-2mc-1amc-1 οπως κουβεντιαζαμε.Στο screenshot λειπει ο ST γιατι αποβληθηκε.Το "κολλησε" ομως πριν αποβληθει.

Name:	Screenshot_2.jpg 
Size:	22.9 KB 
ID:	82439Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_3.jpg 
Size:	23.0 KB 
ID:	82440

Τα στατιστικα ειχαν ως εξης:

Name:	Screenshot_2017-05-22-22-39-18.jpg 
Size:	91.4 KB 
ID:	82441

Και το τελικο αποτελεσμα ως εξης:

Name:	Screenshot_1.jpg 
Size:	27.9 KB 
ID:	82442

Σχεδον καθε επιθεση μου κουνουσε το μπακλαβωτο.