Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By nikolgiorgos

Thread: arrows

VIP Nick Lizas's Avatar

arrows

σχετικα με τα βελη αυτο ειναι κατι ενδιαφερον
    arrows-screenshot-11-.png

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    ναι, είναι μια άποψη αλλά το game engine του τ11 είναι διαφορετικό σε αρκετά σημεία από το παγματικό ποδόσφαιρο.
    Από την αρχή σχεδόν που έπαιζα, έβλεπα ας πούμε ότι όταν οι αμυντικοί μου έβγαιναν στην αντεπίθεση και περνούσαν κιόλας τους αντιπάλους τους, τις περισσότερες φορές όταν έφταναν μπροστά στο τέρμα, δεν μπορούσαν να σκοράρουν (ακόμα κι όταν το επίπεδο ποιότητας - και επίθεσης, ήταν ανώτερο του αντιπάλου).
    Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο πέναλτι όταν πάνε να βάλουν γκολ.
    Έτσι αποφάσισα να βάζω μπλε βέλη, τουλάχιστον στους DC μου.
    Αν ο αντίπαλος έχει AML - AMR τότε βάζω μπλε και στους DR-DL γιατί είναι οι πιο επικίνδυνοι επιθετικά παίκτες.
    Αν παίζω με καμιά εύκολη ομάδα, μπορεί να βάλω κόκκινα στους ακραίους.
    Last edited by nikolgiorgos; 01-31-2016 at 09:44 AM.
    Nick Lizas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

Rookie Michael Doubakis's Avatar
    Πάνω σε αυτό το θέμα, εγώ έχω πατατηρήσει ότι αν ο αντίπαλος είναι εύκολος οι πλάγιοι μπακ με κόκκινα βέλη, μπορούν να βοηθήσουν πολύ στο σκοράρισμα. Επίσης αν έχεις βάλει 2-3 γκολ και βάλεις τα βέλη μετά, μπορούν να βοηθήσουν πολύ να ανέβει το σκορ. Με δύσκολους αντιπάλους πάντως το έχω δοκιμάσει μόνο σε φάση που μετά το 50-60 είναι 0-0 και θέλω οπωσδήποτε γκολ οπότε παίρνω το ρίσκο... (δεν βγαίνει πάντα, έχω φάει και γκολ έτσι)

Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    και γω βάζω καμιά φορά κόκκινα στους πλάγιους μπακ αλλά όπως λες, μόνο στα σίγουρα παιχνίδια ή όταν είμαι απελπισμένος για νίκη.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html