Τι προτείνετε εναντίον πολύ ισχυρού αντιπάλου (+20%), σε τελικό cl, που παίζει το:
DC DC DR
DML
MC
AMR AMC AML
ST ST
Ευχαριστώ
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Τι προτείνετε εναντίον πολύ ισχυρού αντιπάλου (+20%), σε τελικό cl, που παίζει το:
DC DC DR
DML
MC
AMR AMC AML
ST ST
Ευχαριστώ
μην σε μπερδεύει ο dml. πιθανώς να μην έχει dl και να βάζει dml με βελάκι προς τα πίσω για να τον αντικαταστήσει.
ο τύπος παίζει φουλ επιθετικά με 2 st και 3 μεσοεπιθετικούς απο πίσω. συνεπώς στην άμυνα χρειάζεσαι 4 (μη σου πω και 5) αμυντικούς!
το σύστημα πιστεύω πρέπει να είναι 4-4-2 με ρόμβο αν θες να παίξεις επιθετικά ή 4-1-4-1 για αμυντικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις. δώσε μερικές ακόμα πληροφορίες για πιο συγκεκριμένα.
Οι 4 από τους 5 επιθετικους είναι 7* και ο amc είναι 6*...και η υπόλοιπη ομάδα είναι 6* το λιγότερο
Το βέλος (κοκκινο) σε ST έχει νόημα; Εναλλακτικά το 4-1-3-2;
οσες φορες εχω βαλει κοκ βελος σε επιθετικους εχει βοηθησει εσυ αν θελεις μην βαζεις καθολου
η επιλογη δικια σου
βάλε αλλά τον νού σου μην βγαίνει οφσαιντ.
Τα συστήματα που πρότειναν οι φίλοι είναι καλά.
Και εγώ που παίζω με έναν πολύ δυνατό, θα πάω με 4-1-4-1
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Αγαπητε Νικ οι συμβουλες σου ηταν σωστες. Επαιξα πολυ καλυτερα, προγηθηκα 4-2, αλλα εφαγα 2 γκολ στο 83'-85' (@#$//!@/@/#^) και στην παραταση εχασα 4-5. Μαλλον θα επρεπε στο τελος να το γυρισω σε man-to-man. Ο δικος μου ο AMC γαζωσε (εκανε hat-trick), αλλα μου τον τραυματισε ο αντιπαλος και εγινε αναγκαστικη αλλαγη! Εκει φανηκε οτι δεν με ηθελε! Σε καθε περιπτωση tnx!
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
τα πηγες πολυ καλα εναντιον καποιου που ηταν πιο δυνατος απο σενα, εγω αντιθετα εαν εχανα τον amc και ημουν μπροστα στο σκορ
θα εβαζα στην θεση του ενα mc για να κρατησω το αποτελεσμα μην ξεχνας οτι ηταν ισχυροτερος απο εσενα και το man-to-man δεν θα ηταν καλη ιδεα