Dl dc dc dr 3mc alm amr st
Λοιπόν βίντεο δεν κατάφερα να πάρω αν και έπρεπε γιατί το παιχνίδι ήταν σεμηνάριο του 4-5-1 V. Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ακολουθήσω τον κανόνα μου σχετικά με το 4-5-1 V που έχω γράψει και στο forum με μερικές διαφοροποιήσεις ως προς τα βέλη. Ετσι λοιπόν πήγα με πολύ αμυντική νοοτροπία μιας και ο αντιπαλός μου ήταν 1 λέβελ ανώτερος αλλά και 10% πιο πάνω από εμένα ποιοτικά. Ακολούθησα τη συμβουλή του Αλέξανδρου και έβαλα βέλη μόνο στους 2 πλάγιους μπάκ, αφαιρώντας όλα τα υπόλοιπα βέλη που βάζω. Ετσι λοιπόν κατέβηκα έτσι:
Το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσω 3-1 και να πάρω ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Παρακάτω σας βγάζω τα στατιστικά του αγώνα.
όταν ο αντίπαλος πεζή από την μέση και πάμε με τετράδα άμυνας δεν υπαρχή λόγος να μην έχουν κόκκινα βέλη η DL DR . και απο ότι Ίδα το ένα gool το έβαλε το dr και είχαν πολύ κάλι βαθμολόγια.
ωραίος, κρίμα που έφαγες το γκολ εντός.
Ισως στο 2ο γύρο να έβαζες 4-1-4-1 ?
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Κατ αρχήν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα .Μια απορία . Επαιξες πολύ αμυντικά με αντεπιθέσεις και ορθά έπραξες .Μια απορία προς όλους .Πως ειναι δυνατόν η κατοχή να βγαίνει 60%-40% ?
αν βάλεις 5% +8% από τα εισητήρια και από την παρουσία μόνο του ενός μάνατζερ, να μια πρώτη διαφορά.
Η κατοχή ούτως ή άλλως, δεν είναι και πολύ ουσιαστική, περισσότερο οπτική είναι.
Πολύ λίγο μετράει.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει Nic, αλλά ίσως πάω λίγο πιο δεμένα στο κέντρο με 4-3-2-1. Εξαρτάται πάντα απο το πως θα τον δώ να κατεβαίνει. Αν πάει επιθετικά πολύ τότε ναι ίσως το φορέσω. Ομως βλέπεις οτι το συγκεκριμένο με πάει και το πάω με 1000. Είναι το σύστημα που ξερω που και πότε πονάει.
Ενα αυτό που είπε ο Νιc και απο τεχνικής πλευράς το 4-5-1 V απο τη φύση του είναι σύστημα κατοχής, με πολύ αμυντικούς δε προσανατολισμούς δεν χάνεις κατοχή με τίποτα. Εδώ ο αντίπαλος είχε μεν 3 στο κέντρο και επιθετικούς προσανατολισμούς. Τον έπνιξα στην άμυνά μου και του πήρα κατοχή ολοκληρωτικά. Με τις αντεπιθέσεις τον αποτελείωσα πλαγιοκοπώντας τον μιας και δεν είχε άκρα αποφεύγοντας να πάω κέντρο λόγο των 3 MC και του DMC φυσικά.
Last edited by dragonomicon; 01-29-2017 at 01:29 PM.