Kαλημερα . Σε λίγες ώρες παίζω "τελικό" πρωταθλήματος με έναν Τούρκο εκτός έδρας .Αυτη τη στιγμή είναι στημένος με 3w-2dmc-ml-mc-mr-2st . Exoυμε σημαντική διαφορά ποιότητας 98% εγώ 82% αυτός , στον πρωτο γύρο όμως έχασα . Ηταν από τα ματς που η nordeus αποφάσισε οτι έπρεπε να χαθούν.Αυτος χρειαζεται οπωσδηποτε τη νικη , εγω βολευομαι και με ισοπαλια .Παρα τη διαφορα ποιότητας εχει πολύ καλή ομάδα , αλλάζει τα συστήματα συνεχώς , και ειναι παντα παρών με μεγαλη υποστήριξη και από φίλους.Η λογικη λεει να παω αμυντικα με αντεπιθεσεις , όσες φορες ομως το εκανα απεναντι σε υποδεεστερο αντίπαλο , είδα κι έπαθα .Η nordeus "τιμωρεί"....
Σκεφτομαι 3 επιλογές , ξεκινωντας παντα με νορμάλ και βλεποντας και κανοντας .
1η.Να στησω την ομαδα με σύστημα που πάντα μου φέρνει νίκες .3w-1dmc-3mc-2w-1st.
Bελακια πισω σε dc και dmc, dl-dr xωρις στην αρχή, aml-amr χωρις στην αρχη επισης.Απο τα πλαγια, μεικτες,ζώνη.
2η.Μονη αλλαγη στην αμυνα αντι για 3w-1dmc , 4 αμυντικοι , αν και παντα ο dmc με βοηθαει .
3η.πιο αμυντικο στησιμο .3w-2dmc-2mc-2w-1 , γιατι και με την ισοπαλια βολευομαι και οπως και να αλλαξει την ομαδα του θα ειμαι καλυμμενος.
Ευπροσδεκτη καθε πρόταση