Aύριο παιζω κι εγώ , τελικό champions league .Παιζει με 4-5-1v ,ειναι σχετικά ισοδύναμος , αυτός 94% ποιότητα κι εγώ 99%.Oι κορυφαίοι του παίκτες , απο κυνηγό και οι δύο, οι ακραίοι του aml-amr. To κεντρο του μέτριο , ο dmc το ίδιο , όπως και οι αμυντικοί του .
Προβληματίζομαι μεταξύ 2 επιλογών .
Η πρώτη να παω νορμάλ με αντεπιθέσεις , γιατί κι αυτός υποπτευομαι έτσι θα είναι στημένος , με σύστημα 3w-2dmc-3w(ml-mc-mr) , amc , st.Με βελάκια μπροστά στα ακραία μου χαφ και στον amc.
Οι ακραίοι του όταν αμύνομαι θα είναι τριπλομαρκαρισμένοι .Mε βγαζει ασπροπρόσωπο απέναντι σε πιο δύσκολους αντιπαλους, αλλά τώρα με φοβίζει γιατί έχω την εντύπωση ότι τελευταία η νορντεους τιμωρεί οταν παιζεις αμυντικα και εισαι εσύ ο πιο ισχυρός .
Η 2η επιλογή ειναι 3W-1DMC-2MC-AML-AMC-AMR-ST με έντονο πρεσινγκ για να εκμεταλευτω την μετρια αμυνα του .Θα εχω εξι παικτες στο κεντρο που λογικα θα μου δωσει και κατοχή , ελπιζοντας οι πλαγιοι μπακ μου να τα βγαλουν περα με τους ακραίους του .Και να ξεκινηησω όπως πάντα νορμάλο με το μπονους στην επίθεση .
Ξερω ότι αρκετοί είστε λάτρεις του 4-5-1v και περιμένω προτάσεις ...