Καλημέρα σε όλους. Πως ειναι κατάλληλο να αντιμετωπίσω αυτο το σύστημα? Ειναι επαναληπτικός κύπελλο στην έδρα μου και στο πρώτο έχασα
1-0.
Δεν εχω και πολλές επιλογές στην ομάδα μου όποτε σας ακούω και μετα θα δω αν μπορω να το εφαρμόσω.
Ευχαριστω.
καλο ειναι οταν παιζει επιθεση να μην εχεις αντεπιθεσεις και γενικα οταν παιζεις με 4 αμυντικους το μαν του μαν δεν ειναι καλο και χανουν οι παιχτες σου πολυ ενεργεια
ωραια σε γενικες γραμμες παντως πρεπει να βρει καποιον mc για αρχη γιατι βλεπω δεν εχεις κανεναν και να ξερεις τελευταια οι st δεν κανουν και πολλα γκολ δεν ξερω βεβαια εσενα πως πανε παντως οι aml amc amr για εμενα ειναι πιο παραγωγικοι και καλο ειναι να μην παιζεις με ενα συστημα μονο να εχεις 1-2 ή ακομα και 3 για αλλαγη σε καθε πιθανο αντιπαλο
Πολύ καλή αντιμετώπιση απέναντι σε 4-4-2 δίνει το 3-2-2-2-1 butterfly,γι αυτό προτείνεται και ως counter.Σε εμένα δούλευε μια χαρα.Λέω δούλευε γιατί πλέον δεν αλλάζω συστήματα,έχω καταλήξει σε 2 και δουλεύω πάνω σε αυτά.
η αλήθεια φιλε ειναι πως οι st δεν κάνουν και πολλα. συμφωνώ πως amc-l-r κάνουν φοβερή δουλεια. πολλές φορές έχουν και πιο πολλα γκολ απο st. επειδή δεν εχω πολλές αλλαγές το σύστημα που μπορω να παίξω ειναι 4-1-2-2-1. ελπίζω να εχω επιτυχία. ευχαριστω πολυ φιλε!!!