Καλημέρα!Μετά την αναβάθμιση τα συστήματα είναι πιο περίπλοκα (κατά την ταπεινή μου άποψη) και πολλές φορές ενώ βάζω παίκτες σε συγκεκριμένη θέση και σύστημα,παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα.
Οι σκιές που έχει από κάτω είναι η διάταξη του αντιπάλου στο τερέν.Οι περιοχές που πρασινίζουν πιο έντονα δείχνουν ότι σε αυτόν το χώρο εσυ έχεις περισσότερο κατοχή.
εχω παρατηρησει μερικες φορες αρκει να δωσεις εντονη κατοχη σε ενα σημειο,και οχι να μοιρασεις κατοχη παντου για να γινει η δουλεια.
Όσο πιο φωτεινό είναι ένα σημείο, τόσο περισσότερο κατοχή θα έχεις σε αυτό. Το καλύτερο είναι να έχουμε όσο πιο έντονα χρώματα γίνεται σε όλο το γήπεδο. Και όχι τέρμα έντονα στο μισό και μαύρα στο άλλο μισό όπως στη φώτο.
Π.χ. εδώ μπορείς να ανεβάσεις τους πλάγιους μπακ λίγο πιο μπροστά για να πάρουν χρώμα και οι θέσεις ml,mr. Επίσης θα πρέπεινα βάλεις κι άλλους DC καθώς είναι 1 εναντίων 3 επιθετικών!
Γενικά ο αντίπαλος παίζει 4-3-3 και εσύ ένα περίεργο σύστημα το οποίο μόνο καλό δεν θα βγεί! Προσπάθησε να μην έχεις πολύ σκούρες περιοχές στο γήπεδο.
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Αν δεν κάνω λάθος,
- υπάρχουν 4 αποχρώσεις του πράσινου
- η ποιότητα ενός παίκτη δεν αλλάζει την απόχρωση.
Ένας 4* ή ένας 7* , δίνει ίδια απόχρωση εναντίον ενός 5*
- ούτε η θέση επηρεάζει την απόχρωση νομίζω.
Αν είναι δηλ. πιο μπροστά, να επηρεάζει το χρώμα του άλλου κουτιού
Last edited by nikolgiorgos; 11-26-2017 at 10:01 PM.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
στις περιοχές που είναι σκούρο πράσινο δηλαδή δεν εχουμε εμείς παίκτη αλλά έχει ο αντίπαλος, εκεί έχει κάτι σαν το μπόνους κατοχής.
επικρατεί εκεί, μάλλον θα δημιουργεί φάσεις από εκεί αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα είναι αποτελεσματικός.
επίσης όπως βλέπω στην φωτο, μπορεί στον χώρο των mr - ml να επικρατεί αλλά για να κάνει φάση πρέπει να πάει στον πιο μπροστά χώρο , των dl-dc-dr όπου εκεί έχεις παίκτες και είναι πιο ισοροπημένο το χρώμα.
Εγώ για νά'μαι ειλικρινής, δεν κάθομαι να πολυσκοτίζομαι με αυτά τα πράσινα κουτάκια.
Στήνω την ομάδα όπως και πριν.
Απλά είναι πιο σημαντικό να βλέπεις τον αγώνα και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις (αλλαγές - οδηγίες) παρά το στήσιμο.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html