Results 1 to 10 of 20
Like Tree13Likes

Thread: Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer
    Πραγματικά δεν ξέρω τι αντιπάλους έχεις και πως σε πάει το παιχνίδι αλλά οι οδηγίες σου είναι άλλα αντί άλλων φίλε μου. Καμμία συμβατότητα με το σύστημα σου. Το ότι σου βγαίνει πάω πάσσο και το σέβομαι

Rookie Mr Dosohos®'s Avatar
    Quote Originally Posted by Ioannis Boulakas View Post
    Πραγματικά δεν ξέρω τι αντιπάλους έχεις και πως σε πάει το παιχνίδι αλλά οι οδηγίες σου είναι άλλα αντί άλλων φίλε μου. Καμμία συμβατότητα με το σύστημα σου. Το ότι σου βγαίνει πάω πάσσο και το σέβομαι
    Τι αντιπαλους εχω? εδω και 6 season λες να μου καθετε λαχειο? με 5 στα 6 πρωταθληματα και με ενα χαμενο στην ισοβαθμια,με 3 triple crown... Μαλλον κοιμηθηκα με αραπη... Δεν καταλαβαινω το οτι οι οδηγιες μου ειναι άλλα αντί άλλων... παιζω με 3-3 πισω,αρα εχω 4 παιχτες απο το κεντρο κ μπροστα κ εχω την δυναμικη να παιζω με στυλ πιεσης εντονο κ πισω να μην μπαζω,παιζω με κοντινες απο το κεντρο αφου οι 3 αμυντικοι που παιζουνε ψιλα συν τον mc γινονται 4 αρα εχω την δυναμη να παιξω απο το κεντρο κ με κοντινες,επειδη παιζω με dmc δεν εχω τεχνικο οφσαιντ,για να μην τρακαρουνε ο ενας πανω στον αλλων. Σε παρακαλω πεσμου εσυ με τι συστημα παιζεις για να δω μηπως κανω καποιο λαθος εγω,αλλα τελικα μου βγαινει....6-7 season !!!

Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί-screenshot_2.jpg
    Santorini FC | Level 33

Perfect League Wins 26/26: x10
    Double: x12
    Triple Crown: x16
    Quadable: x5

.