Πραγματικά δεν ξέρω τι αντιπάλους έχεις και πως σε πάει το παιχνίδι αλλά οι οδηγίες σου είναι άλλα αντί άλλων φίλε μου. Καμμία συμβατότητα με το σύστημα σου. Το ότι σου βγαίνει πάω πάσσο και το σέβομαι
Πραγματικά δεν ξέρω τι αντιπάλους έχεις και πως σε πάει το παιχνίδι αλλά οι οδηγίες σου είναι άλλα αντί άλλων φίλε μου. Καμμία συμβατότητα με το σύστημα σου. Το ότι σου βγαίνει πάω πάσσο και το σέβομαι
Τι αντιπαλους εχω? εδω και 6 season λες να μου καθετε λαχειο? με 5 στα 6 πρωταθληματα και με ενα χαμενο στην ισοβαθμια,με 3 triple crown... Μαλλον κοιμηθηκα με αραπη... Δεν καταλαβαινω το οτι οι οδηγιες μου ειναι άλλα αντί άλλων... παιζω με 3-3 πισω,αρα εχω 4 παιχτες απο το κεντρο κ μπροστα κ εχω την δυναμικη να παιζω με στυλ πιεσης εντονο κ πισω να μην μπαζω,παιζω με κοντινες απο το κεντρο αφου οι 3 αμυντικοι που παιζουνε ψιλα συν τον mc γινονται 4 αρα εχω την δυναμη να παιξω απο το κεντρο κ με κοντινες,επειδη παιζω με dmc δεν εχω τεχνικο οφσαιντ,για να μην τρακαρουνε ο ενας πανω στον αλλων. Σε παρακαλω πεσμου εσυ με τι συστημα παιζεις για να δω μηπως κανω καποιο λαθος εγω,αλλα τελικα μου βγαινει....6-7 season !!!
![]()
Santorini FC | Level 33
Perfect League Wins 26/26: x10
Double: x12
Triple Crown: x16
Quadable: x5
.