όχι, aml-amr ειναι αλλά τους φέρνει πιο κοντά στη μέση.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Να θεωρησουμε οτι η μετακινηση των ακραιων διπλα στον st πρεπει να συνοδευεται απο passing through middle για να εχει νοημα;
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Όπως είπε ο Lizas παίζω μαν του μαν. Συνήθως έχω καλύτερη δυναμικότητα οπότε δεν παίζει θέμα. Όταν όμως ο αντίπαλος είναι δυνατός και παίζει αρκετά επιθετικά (και απο πλάγια), γυρνάω τους μπακ πιο πίσω.
Είναι AML και AMR αλλά τους έχω φέρει πολύ κοντά στον άξονα. Αυτό για να γλιτώνω την δυνατή πίεση μαν του μαν που μπορεί να μου ασκεί η αντίπαλη άμυνα. Γενικά αυτή η τακτική "μπερδεύει" τους αντίπαλους αμυντικούς σε άμυνα τεσσάρων αμυντικών.
Επίσης σε άμυνα ζώνης τρυπώνουν ανάμεσα από τους αμυντικούς με κάποια κάθετη.
Αξιοσημείωτο είναι όταν έχω την κατοχή της μπάλας, οι aml/amr συγκλίνουν και έτσι οι πλάγιοι μπακ προχωρούν πιο μπροστά και δημιουργώ υπεραριθμεία.
Nope. Το έχω στις περισσότερες περιπτώσεις με μεικτές. Δίνει ελευθερία κινήσεων στους 2 αυτούς παίκτες (τους aml/amr).
Last edited by Tesla; 12-28-2017 at 01:46 PM.
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Βάλε μαν του μαν, μεικτές στρατηγικές, επιθετικά χωρίς τεχ. οφσάιντ. Αν όλα πάνε καλά και αρχίζει το αποτέλεσμα να σε βολεύει, γύρνα τους μπακ πιο πίσω και παίξει αμυντικά με αντεπιθέσεις.
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Club: LEGENDS FC (Level: 50)
40x League, 24x Champions League, 26x Cup, 12x Super Cup
18x Triple Crown
10x Quadruple Crown
Association: OPA MATSIOULA F.C.
Highest Division: Diamond
Ότι πεις.
Πως πήγε τελικά?
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |