παιζω σημερα χρονιαρα μερα ομοσπονδιες και εχω αντιπαλο εναν στα κυβικα μου. 124% εγω, 127% αυτος. το συστημα του μου θυμησε οταν επαιζα μπαλα στο δημοτικο που παιζαμε συστημα γιουργια και ολοι ειμασταν επιθεση, σχεδον κανενας αμυνα και το τερμα μπακοτερμα. ο τυπος λοιπον επαιζε με 2 σεντερμπακ. στα ακρα τιποτα πισω. καταρχας εγω θυμαμαι οτι οταν επαιζες τετεια κουλα συστηματα, ετρωγες σφαλιαρα με 20% κατοχη και 80% ο αλλος. ο τυπος μπροστα με 2 επιθετικους, επιθετικο χαφ και 2 εξτρεμ. εγω με 4 αμυντικους στην ευθεια, και αμυντικο χαφ, θεωρητικα τους ειχα καλυμενους. στην αμυνα του ομως ειναι το θεμα. επαιζε με 2 σεντερμπακ οι οποιοι θεωρητικα μαζι με το αμυντικο χαφ εξουδετερωσαν 2 μου στραικερ αλλα τα 2 εξτρεμ μου δεν ειχαν τιποτα μπροστα τους. και το παιχνιδι μου ηταν εστιασμενο φυσικα στα ακρα. πως στο διαλο γινετε σε 2 παιχνιδια ο τυπος να μην εφαγε γκολ αλλα αντιθετως να μου εκανε πλακα? καμια λογικη και καμια αισθηση της πραγματικοτητας. ειμαι ετοιμος να τα παρατησω και το μονο που κραταει ειναι τα φιλαρακια στην ομοσπονδια. καλη χρονια σε ολους.