Δοκιμάζω αυτή τη σεζόν το σύστημα πυρκαγιά. Η μόνη πυρκαγιά που βλέπω είναι στον ποπο μου από τα γκολ που τρώω. Πως έχει λειτουργήσει σε σας ρε παιδιά; Εγώ χάνω από παντού. Όσα γκολ δεν έχω δεχθεί σε όλες τις προηγούμενες σεζόν μαζι
Δοκιμάζω αυτή τη σεζόν το σύστημα πυρκαγιά. Η μόνη πυρκαγιά που βλέπω είναι στον ποπο μου από τα γκολ που τρώω. Πως έχει λειτουργήσει σε σας ρε παιδιά; Εγώ χάνω από παντού. Όσα γκολ δεν έχω δεχθεί σε όλες τις προηγούμενες σεζόν μαζι
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Last edited by Nikose; 03-10-2018 at 07:51 PM.
πάνω απ όλα φτιάξε καλύτερα το σύστημα.. οι aml και amr να έρθουν όσων το δυνατών πιο κοντά στο st.. και στο κέντρο κλείσε λίιιγο τις γραμμές, είναι κάπως σκόρπιοι..
ουσιαστικά θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:
τώρα, βάλε μεικτή εστίαση πάσας και βγάλε το τεχν. οφσαιντ..
αν εφαρμόσεις τα παραπάνω θα δείς σίγουρα βελτίωση.. κάντο, και στείλε μας σε 3-4 μέρες να δούμε πως πήγε και να διορθώσουμε και μερικές ακόμα λεπτομέρειες!
In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.
- A.E.K. FC
| seasons 01 -> 37 |
- Tesla F.C.
| seasons 38 -> 67 |
- Dragons F.C.
| seasons 68 -> 75 |
Ευχαριστώ πολύ παληκαρια. Δοκιμάζω και τα ξαναλέμε. Όσο για το τέρμα,στην προηγούμενη σεζόν δεν έτρωγε γκολ με τίποτα....
Ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες 1ος αγωνας....
Sent from my iPhone using Tapatalk