Αυτή την σεζόν έχω σχεδόν ισάξιους αντιπάλους σε όλες τις διοργανώσεις, χρησιμοποιώ το παρακάτω σύστημα, είναι καλό ή μήπως αντί για το DMC να βάλω ένα τρίτο ST;
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή την σεζόν έχω σχεδόν ισάξιους αντιπάλους σε όλες τις διοργανώσεις, χρησιμοποιώ το παρακάτω σύστημα, είναι καλό ή μήπως αντί για το DMC να βάλω ένα τρίτο ST;
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
In Meccas Great FC our game is FairPlay!
Leagues:4
Champions Leagues:1
Super Leagues:1
Cups:4
Unbeaten in all matches of a league:1
Seasons completed:17
καλό είναι αλλά το θέμα είναι αν σε μπουκώσει ο άλλος στην άμυνα του με 3 dc+1dmc και βρίσκεις τοίχο, τι κάνεις ?
καλά είναι να έχεις και από έναν aml-amr να πας από πλάγια αν στριμωχτείς.
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Μέχρι τώρα έχω την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στην άμυνα λίγο δυσκολεύομαι, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως στο πρωτάθλημα ο δέκατος είναι 92% ο δεύτερος 100% και εγώ με την ομάδα μου να κρατιέται στην πρώτη θέση πιστεύω πως είναι λογικό να τρώω γκολ!
μπορεί να μην φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα μα ο πίσω επιθετικός είναι amc και όχι st
γενικά έπαιζα τις τρεις πρώτες σεζόν μου με amr και aml και δεν με βοήθησαν, αλλά τις τελευταίες δύο παίζω έτσι και τα πάω πολύ καλά απλά επειδή είναι το πρωτάθλημα τέτοιο και αν αντί για το dmc έβγαζα ένα st μου ανέβαζει την δυναμικότητα κατά 1% οπότε σας ρώτησα για να δω αν αξίζει.
ενταξει αν πας καλα με αυτο ,αλλα αν βγαλεις τον dmc και βαλεις 3 st μην παιξεις ζωνη
παιξε ενας εναντιον ενός για να καλυψεις το κενο του dmc