2Likes
-
Παμε στο σαββατο και τον πρωτο ημιτελικο στις ομοσπονδιες.. Αντιπαλος με ποιοτητα 101,εναντι 110 δικης μου ποιοτητας.. Επαιζε με συστημα dl-dc-dr-dmc-ml-mc-mc-mr-st-st.. Εγω βλεποντας οτι εχει 2 επιθετικους και καθολου επιθετικους μεσους, πιστευα οτι θα παιξει αμυντικα και πως θα προσπαθησει στην κοντρα να τροφοδοτησει τους 2 φουνταριστους του.. Επαιξα λοιπον με 3 dc για να εχω αριθμητικο πλεονεκτημα, κοτσαρα και ενα dmc για να κλειδωσω τους διαδρομους προς στη μπροστοφυλακη του, εβαλα 2 mc ωστε να εξουδετερωσουν τους 2 δικους του και μπροστα εβαλα aml-amc-amr-st για να παιξω στα ισια την τετραδα που ειχε κανει με dl-dc-dr-dmc.. Αποτελεσμα;;

Καπου εδω σκεφτηκα 'παλι μια απ τα ιδια'.. Οπως και τις προηγουμενες εβδομαδες ειχα το πανω χερι σε κατοχη, πασες, σουτ κλπ κλπ, αλλα το αποτελεσμα δεν ηρθε.. Το τελικο 2-3 με κολακευει κιολας, καθως το σκορ ηταν 0-3 και μειωσα με 2 γκολ μετα το 80..απ οτι φαινεται, οι πλαγιοι χαφ του αντιπαλου, στους οποιους δεν εδωσα ιδιαιτερο βαρος και τους αφησα ξεκλειδωτους, μου εκαναν τη ζημια..