Και σημερα ηρθε το κερασακι στην τουρτα.. Επαιξα πρωταθλημα με την καλη μου ενδεκαδα, που χρησιμοποιω στις ομοσπονδιες.. Και αυτο γιατι επαιζα με αντιπαλο που ειχε ποιοτητα 126% εναντι 109% που εχω εγω.. Αλλαξα τον προσανατολισμο μου απο επιθετικο σε αμυντικο και εβαλα αντεπιθεσεις. Ο αντιπαλος επαιζε με ενα συστημα 4-1-2-1-2..φαντασου ενα 4-4-2,ρομβο,αλλα με 2 mc αντι για mr-ml.. Εγω γυρισα το συστημα σε 3dc και ενα dmc με αμυναχαμηλης πιεσης για να μαζευτουν οι παικτες στο δικο μου μισο και να μην αφησουν διαδρομους και μτμ επειδη ο αντιπαλος δεν ειχε wingers και θα επαιζε απο τον αξονα με 2 st και ενα amc.. Οποτε αυτος ειχε 2 επιθετικους και εναν επιθετικογενη, ενω εγω 3 αμυντικους και εναν αμυντικογενη, αριθμητικα υπερτερουσα κατα ενα παικτη.. Εβαλα 2 mc για να δεσω το κεντρο και να εχω ιδιο αριθμο παικτων με τον αντιπαλο. Μπροστα επαιξα με amr-aml και ενα st, με πασες κοντινες, μιας και ο αντιπαλος επαιζε με dr και dl καθως επισης χρησιμοποιουσε και dmc, οποτε θεωρησα πως οι μακρυνες μπαλες θα ηταν ευκολο να αναχαιτιστουν.. Με αυτα τα δεδομενα ξεκινησε ο αγωνας..