Νίκη στο μεγάλο τελικό με 2-0!!!!!!!!!!

κουράστηκα πάρα πολύ τις τελευταίες 20 ημέρες με το μέχρι και να ξυπνάω νωρίς για να μην χάνω condition και να βλέπω όλα τα ματς για το support και τα bonus στο ηθικό και τα extra condition με τις αλλαγές, ΑΛΛΑ, σίγουρα δεν θα είχα κατακτήσει το CL και το κύπελλο, χωρίς την βοήθεια των παιδιών από εδώ μέσα (special thanks to nikolgiorgos, dsio) που στην ουσία μου έδειξαν πως παίζεται το παιχνίδι.

Σας ευχαριστώ!!

Για την ιστορία ο αντίπαλος μάνατζερ μου έκανε ένα μεγάλο δώρο και δεν είδε το ματς. Κατέβηκα με 4-1-4-1 απέναντι σε 4-3W-1-2.Ξεκίνησα με αμυντικό προσανατολισμό, πάσες μεικτές και μεικτές, αντεπιθέσεις,έντονο πρέσιν, κανονικά μαρκαρίσματα και μαν το μαν από την αρχή (εδώ το ρίσκαρα για να μην φάω γκολ). Εντολή μπόνους στην άμυνα για αρχή. Έβαλα ένα πολύ γρήγορο γκολ από φουλ (speciality) και στην συνέχεια δεν άλλαξα τίποτα, παρά περίμενα να τελιώσει το παιχνίδι και έκανα την προσευχή μου (ανανεώνοντας σε χρόνο μηδέν την εντολή στην άμυνα κάθε φορά).Τελικά πέτυχα και ένα δεύτερο γκολ στο 56. Εδώ να δώσω και πάλι τα εύσημα στον nikolgiorgos, καθώς ο παίκτης ο οποίος έβαλε και τα δύο γκολ και βγήκε και mvp, επιλέχθηκε λόγω φόρμας.

Click image for larger version. 

Name:	1.jpg 
Views:	21 
Size:	98.4 KB 
ID:	109204Click image for larger version. 

Name:	2.jpg 
Size:	97.5 KB 
ID:	109206Click image for larger version. 

Name:	3.jpg 
Size:	95.2 KB 
ID:	109208