3Ν-1-4-1-1
κάτι τέτοιο
3Ν-1-4-1-1
κάτι τέτοιο
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Τώρα απέναντι στον εβραίο που αλλάζει τα συστήματά του λέω να κατεβάσω 4-5-1v απέναντι σε hexagon ή 4-2mc-3(amc/aml-r)-1 με νορμάλ προσανατολισμό,μικτές πάσες, από τα πλάγια, με αντεπιθέσεις και χωρίς offside, έντονο πρέσιν και μαν το μαν μετά το 15-20. ίσως και σκληρά μαρκαρίσματα αν οι αμυντικοί μου έχουν ψηλές βαθμολογίες.
4-4-1-1 απέναντι σε 4-3mc-2aml-r-1 .εδώ θα έχω ένα mc με κίτρινο τρίγωνο.
Αυτό αν το γυρίσει σε 5-3-2 σε κάποια φάση.
Εδώ θα έχω δύο παίκτες με κίτρινο τρίγωνο. Έναν mc και έναν dc.Αναρωτιέμαι αν αξίζει να αφήσω στο πάγκο το dc με το κίτρινο τρίγωνο (είναι dl-ml κανονικά), να ρίξω ένα αστέρι (από 4 σε 3), για να βάλω έναν dl-dc που δεν θα έχει κίτρινο τρίγωνο σε αυτό το σχήμα μόνο και θα έχει και bonus τείχος (ο αντίπαλος δεν έχει παίκτη με foul spec)
Σε αυτήν την περίπτωση θα πάω επιθετικό προσανατολισμό, χωρίς αντεπιθέσεις και ofside,ίσως και μεικτές πάσες(κέντρο-πλάγια)