Σωστή η παρατήρηση σου.
Εδώ έχει γίνει παρανόηση στην μετάφραση, επειδή το high μετφράζεται και σαν ύψος αλλά και σαν ένταση.
Αλλά το παιχνίδι εννοεί πίεση ψηλά, στην περιοχή του αντιπάλου.
Εδώ είναι ένα ποστ από τον Fredi της νορντέους και δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις αγγλικά, αλλά τέλος πάντων, αναφέρει ότι το high είναι στην ζώνη του αντιπάλου, στην άμυνα του δηλαδή.
Υπενθυμίζω δηλ. ότι το πρέσιγκ ψηλά όπως και το μαν του μαν, επιφέρουν μεγαλύτερη απώλεια της κατάστασης των παικτών.
Εγώ προσωπικά, την πίεση ψηλά αποφεύγω να την χρησιμοποιώ, μόνο σε έκτακτη ανάγκη, όταν θέλω να ανατρέψω ένα σκορ και παίζω και επίθεση φυσικά.
(ή καμιά φορά, αν παίζω με αδύναμη ομάδα κι δεν είμαι ικανοποιημένος από ένα χαμηλό σκορ, 1-0, 2-0 και πάω για πιο μεγάλη νίκη).
Σ'αυτή την περίπτωση εννοείται ότι προσέχω να μην έχω άλλον αγώνα σύντομα, ωστέ να προλάβουν να ξεκουρασθούν οι παίκτες μου.
http://forum.topeleven.com/top-eleve...condition.html


LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote