Νομίζω ότι η Δευτέρα γενικά είναι ψόφια μέρα :(
Printable View
Νομίζω ότι η Δευτέρα γενικά είναι ψόφια μέρα :(
Παιδες... οι μ... μειωσαν τα βαλιτσακια παλι.
Πριν επαιρνα τουλαχιστον 16 συνεχομενα και μετα απο καποιες ωρες επαιρνα αλλα 2 με 6 παραπανω.
Τωρα σταματαει στα 13 και ισως φτασω 15 στο τελος της ημερας.
Εγω το ειπα οτι σιγα σιγα θα τα εξαφανισουν τελειως.
Προτιμω να μειωσουν τα τοκενς στα βραβεια των ομοσπονδιων, παρα να μειωνουν τα βιντεο.
το γράφω πιο πάνω ρε συ, Δευτέρα είναι ψόφια, έχει μάλλον λιγότερα λόγω Σ-Κ.
Για δες αύριο- μεθαύριο.
Το εγραψα γιατι απο το Σαββατο ξεκινησε, οχι σημερα. Ξεχασα να το αναφερω.
Πριν το Σαββατο ολα ηταν νορμαλ και ολες οι προηγουμενες Δευτερες.
Νορμαλ, εννοω οτι εφτανε τουλαχιστον τα 16.
Γενικα το 16 ηταν ενας στανταρ αριθμος για πολλους στο φορουμ (τουλαχιστον γι'αυτους που ξερουνε απο cle@r d@ta και c@che :p ).
να ξαναυπενθυμίσω ότι μπορεί να έχουν τελειώσει τα βίντεο για τα πράσινα αλλά μπορεί να έχει μπλε, κόκκινα ή αναπλήρωσης.
Μην τα ξεχνάτε και αυτά.
Κάποιες φορές μου δίνουν εξτρά 4-5 βίντεο (δεν είναι και τόσο χρήσιμα όσο τα πράσινα αλλά από το τίποτα :p)
Μου εχουν συμβει οι περιπτωσεις που περιγράφουν οι Alexinho και Cloverfield.
Επίσης δεν μου τα δίνει πάντα συνεχόμενα αλλά μπορεί κάποια μετά τα μεσάνυχτα.
Πάνε οι καλές εποχές με τα 25 videos κάθε μέρα και συνεχόμενα...
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Clover, μηπως ξεχνουσες τις 2 εφαρμογες google play;;
Δεν ξερω τι συνεβαινε μ'εσενα, αλλα το 16 το συναντησα σε πολλα σχολια κι εγω δεν επαιρνα ποτε λιγοτερο απο τοσο (μετα την μειωση του 25).
Δεν ξερω τι να σου πω. Δε θεωρω τυχαιο που 3 συνεχομενες μερες με σταματαει στα 13.
Και Νικο, οχι, αν μου τελειωσουν τα πρασινα, δεν εχει πουθενα αλλου. Για 'μενα μιλαω παντα. :p
όχι τα έκανα όλα cleanup, δεν ξέρω ήταν κάποιες μέρες που πραγματικά ήταν πολύ τζούφιες.
το παράξενο είναι ότι με τη μία ομάδα μου έδινε με την άλλη με τίποτα, άρα φοβάμαι μήπως έχουν βάλει και κάποιο έλεγχο με IPs και κόβει και από αυτό
Όπως και να έχει η κατάσταση είναι λίγο απελπιστική, ξεμένεις από πράσινα για πλάκα δυστυχώς. :(
οντως κι εγω με την μια ομαδα μπορει να παρω 15 την ημερα και με την αλλη με το ζορι 5
Λες και παιζει ρολο που τα δουλευω με το ιδιο κινητο