εγώ πάω στην αναπλήρωση, μου βγάζει το μπλε κουμπί και αντί να πατήσω αυτό, πάω στα πράσινα τα βαλιτσάκια και αρχίζω να στοκάρω.
Με αυτό το κόλπο ξεκολάει.
Έχει και κάτι ωραίες διαφημίσεις με το αόρατο σουτιέν
μια χαρά
εγώ πάω στην αναπλήρωση, μου βγάζει το μπλε κουμπί και αντί να πατήσω αυτό, πάω στα πράσινα τα βαλιτσάκια και αρχίζω να στοκάρω.
Με αυτό το κόλπο ξεκολάει.
Έχει και κάτι ωραίες διαφημίσεις με το αόρατο σουτιέν
μια χαρά
Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html
Παιδιά εσείς δεν έχετε πρόβλημα με τα βιντεακια στα οποία κολλάει η αντίστροφη μέτρηση ωστόσο ολοκληρωνονται χωρίς να δώσουν τίποτα? κ συγνώμη κ ξανά συγνώμη ....κ τρώμε το χρόνο μας άσκοπα
αν εννοεις αυτο εγω το παιρνω ετσι οταν τελειωσει ο χρονος δεν το κλεινεις πατας το install
βεβαια δεν θα κανεις εγκατασταση αλλα θα πατησεις το κουμπι επιστροφης και θα πας πισω
και θα βγεις στο μενου με τα πρασινα και θα στο δωσει προσεξε οταν πας πισω και βγεις στην
οθονη του βιντεο δεν θα το κλεισεις αλλα θα πατας το κουμπι της επιστροφης μεχρι να βγεις στην
μπαρα με τα πρασινα καμμια φορα κολλαει και δεν σε παει επανελαβε την δια διαδικασια
μεχρι να σε βγαλει στα πρασινα
με την προηγούμενη έκδοση, είχα πρόβλημα.
Πολλά βίντεο δεν έδιναν πράσινα.
Τώρα με την νεώτερη, "πετάει" το πράσινο και προστίθεται στο στοκ κανονικά.
Είναι κάτι λιγότερα τα βίντεο τώρα (συνολικά μέχρι 30 το πολύ) αλλά οκ.
ναι και εγω τα ιδια το μονο προβλημα ειναι αυτη η διαφημιση αλλα ολα τα αλλα οκ
στη νέα έκδοση έχω το πρόβλημα, ειναι 3-4 βιντεακια που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα με την επεξεργασία που για κακή μου τύχη επαναλαμβανονται, ευχαριστώ θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο Νικόλας
Τι λέει δηλαδή ?
ότι εξαρτάται από τους διαφημιστές, από την χώρα και από τις "συνήθειες" του κάθε παίκτη , πόσα βίντεο είναι διαθέσιμα.
μπούρδες.
Εγώ κάθε μέρα κατεβάζω 25-30 βιντεάκια και είναι μια χαρά.
Απλά ανέφερα παραπάνω (#231) τι κόλπο κάνω.
Παίζω λίγο με τα κουμπάκια ή κάνω την διαδικασία από την αρχή.
(ένα κόλπο που κάνει ένα άλλος, είναι να παέι στην προπόνηση,
να διαλέξει όλους του παίκτες
να βάλει μια άσκηση
αντί να πατήσει προπόνση, να πάει στο στοκ με τα πράσινα για να δει βίντεο)
Σε εξτρίμ καταστάσεις, θα πάω και θα κάνω καθαρισμό μνήμης από τις ρυθμίσεις ή θα κάνω reset τις διαφημίσεις του google.
Αυτό δεν συνιστάται γιατί μπορεί να τους μπερδέψει (μοιάζει λίγο με το vpn, αλλάζεις διεύθυνση) γι'αυτό το κάνω σπάνια.
Και αν το κουμπί για τα βίντεο είναι "θολό", πάω στα στοκ, δήθεν να κατεβάσω βίντεο για πράσινα και όταν αυτό γίνει διαθέσιμο (πάρει έντονο χρώμα), φεύγω και πάω στην προπόνηση και βλέπω και το Χ2 διαθέσιμο.
Last edited by nikolgiorgos; 05-07-2018 at 03:48 PM.
Εχω περασει την 6.6 σε nox player αλλα προκοπη δεν ειδα, το πολυ πολυ να κερδιζα 2 πρασινα εξτρα σε σχεση με την τωρινη οποτε δεν αξιζει.
Συνηθως παιρνω 28 και καμια 5αρια σε μπλε για να μη τα χασω, αρα με την 6.6 ειμαι 28+2=30 αλλα δε παιρνω 5 μπλε και ειμαι -3 συνολικα.
37 πρασινα που εγραψες σε καποιο αλλο post, ζητημα να επιασα 1 η 2 φορες
Οσο για τις ασκησεις GK, συμφωνω με την απαντηση σου στο topic που εβαλες
Για δοκίμασε πρώτα την παλιά έκδοση και μετά την καινούρια. Σε μένα έτσι τα δίνει πάντως... πρώτα τα παίρνω απ την παλιά.