Εντάξει λυθηκε το bug..συνεχίζουν οι κανονικές ανωμαλίες των ομοσπονδιών :p
Printable View
Εντάξει λυθηκε το bug..συνεχίζουν οι κανονικές ανωμαλίες των ομοσπονδιών :p
χαχα καλό !
Παιδιά κάτι δεν δουλεύει καλά... ακόμα
Χθες σας είπα για το κουλό αποτέλεσμα:
https://forum.topeleven.com/%CE%93%C...tml#post448276
Έστειλα report για να μου πουν πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό.. εντελώς τυχαία στο τελευταίο ματς ...
Μαντέψτε... δεν είπαν ότι ειχα λάθος τακτικές μπλα μπλα μπλα
Μου είπαν ότι κοιτάζουν το θέμα και θα το επανεξετάσουν το επόμενο σουκου.
Μου έδωσαν και το γνωστό "πακετάκι"...
Ο αντίπαλος που έχασα 10λεβελ πάνω απλά για αναφορά.
Νομίζω είναι το ίδιο bug απλά δεν διορθώθηκε εντελώς...
Χθες στις ομοσπονδιες εγινε κατι τρελο παιξαμε στα πρωτα παιχνιδια καναμε το 18-0. Μετα περιμεναμε και τα παιχνιδια εκτος εδρας δεν εγινε ΚΑΝΕΝΑ ολα τελειωσαν 0-0 και πατησα στην εκθεση αγωνα και μου ελεγε το παιχνιδι δεν εγινε λογω αδυναμιας παικτων του ηττημενου . Αυτο ομως εγινε σε ολους και πηραμε μολις 6 βαθμους αν και περασαμε τελικο. Οταν δε μαλιστα ειχα μπει για τον αγωνα και επειτα απο 10 λεπτα μου λεει πριν απο 10 λεπτα παιζεται, what παμε καλα , δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στην ζωη μου στο παιχνιδι. Εχει συμβει και σε αλλους γιατι ειναι αρκετα παραξενο. Για διαλυμενη ομοσπονδια δεν ισχυει γιατι ειχαν παικτες και ειδικα εγω ειχαν εναν αξιολογο αντιπαλο οπως και η 2η ομαδα μου και δεν ειναι λογος ακυρωσης των παιχνιδιων, εγω πιστευω γιατι παιζαμε στις 2 την νυχτα επηρεασε αυτο ή λογω πως εχω δυο δικες μου ομαδες στην ομοσπονδια. Πραγματικα θελω απαντηση γιατι δεν μπορω να το εξηγησω αυτο το πραγμα..
και για τα έξη παιχνίδια δεν έχω διαβάσει κανένα άλλο ποστ.
Μεμονωμένα ναι , γίνεται αυτό το 0-0
γενικά οι ομοσπονδίες βγάζουν bug. Δεν σταμάτησε αυτό.
Στείλτε ρεπορτ , θα τσιμπήσετε και κανένα τοκεν εξτρά ;)
Ωραιος θα το στειλω να τσεπωσω τοπκενς αλλα θα ζητησω πρασινα χαχαχαχαχα. Στα σοβαρα αν εχει γινει και σε αλλους οκ αλλα πρεπει να το φτιαξουν επιτελους.Εμεις περασαμε τελικο σκεφτομαι αλλους που ενω μπορουσαν να περασουν τους γινεται αυτο , ε ειναι ξενερα μεγαλη.
το είδα και αλλού τελικά, σαν ομαδικό
Επειδή είναι άλλη περίπτωση αυτή, άνοιξα άλλο θέμα
https://forum.topeleven.com/%CE%A3%C...tml#post449434
Κατι μου λεει οτι η ενοτητα Σφαλματα κωδικα και ζητηματα τεχνικης φυσεως θα εχει κοσμοσυρροη ΚΑΙ αυτο το Σ/Κ!!
Αμ το ειπα εγω πρωι πρωι!!!
Εγινε κάτι;
Να κατι τετοια βλεπω απ το πρωι και..... Attachment 79896
τι επίπεδα είστε τα 2 γκρουπ ?
παιδια το εχω γραψει και πιο πανω
μου το εχουν επιβεβαιωσει απο την nordeus
κατι δεν παει καθολου καλα ακομα, και ισως να μην εχει σχεση με τα levels οπως τοτε.
βγαινουν ακραια σκορς χωρις καμια λογικη.
εμενα μου εδωσαν και pack
ps
μόλις ανοιξα και στο αγγλικο
https://forum.topeleven.com/bugs-tec...tml#post450190
δεν ηθελα να το ανοιξω την προηγουμενη βδομαδα για να μην δημιουργησω και καλα πανικο αλλα προτιμω να γινει αναμπουμπουλα μπας και φτιαξουν τπτ.
μας παει 2 σκ συνεχομενο πιπα κωλο εμπλοκη, τρωμε οσα γκολ δεν εχουμε φαει σε 3 σεζον .. και ολως τυχαιως θα χασουμε την πλατινουμ για λιγους ποντους ΞΑΝΑ.
Οχι οτι καιγομαστε για την πλατινουμ απλα ειναι εκνευριστικη ολη αυτη η τυχαιοτητα.
Αν θελεις Nikose μπορεις να βαλει την φωτο και στο αγγλικο
Νομίζω διανύουμε από τις χειρότερες χρονιές top11
Στο 2017 δεν δόθηκε κανένα feature μεγάλο, συνέχισε η προηγούμενη έκδοση.
Άρα αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να φτιάξουν τα λάθη.
Ανταυτού γίνεται της κακομοίρας στα bugs
Βάζουμε και από πάνω κλεισιμο παλιας εκδοσης και μείωση του cap στα βαλιτσακια
Θα μας τρελάνουν...
Τζαμπα φωναζεις φιλε μου, κανεις δεν ακουει.. Για να τα φτιαξουν τα λαθη τους πρεπει πρωτα να τα αναγνωρισουν. Kι αμα κρινω απ τις απαραδεκτες απαντησεις που παιρνω για διαφορα θεματα απ το support......αστα σου λεω. Ειναι πολυ μακρια ακομη.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το κύριο εισόδημα της εφαρμογής και της εταιρίας δεν είναι τα ingame έσοδα.
Αυτό φαίνεται ότι κατανείμει δυσανάλογα τις επενδύσεις τους και αντί να πάει προς development πάει σε marketing, sponsors etc etc
Μιλάμε ο ρυθμός ανάπτυξης της εφαρμογής είναι πάρα πολύς αργός.
Κάνουν μια minor αλλαγή, τύπου αλλαγή των λεφτών αν πάρεις κάποιο κύπελλο, το οποίο από άποψη dev και testing είναι πραγματικά γελοίο και καθόλου χρονοβόρο, και το παρουσιάζουν σαν κάτι μεγάλο.
Κατάντια, μεγάλη στασιμότητα
Έπεσε πρωινός σκούφος μου φαίνεται.
Attachment 81338
Attachment 81334
Ναι είναι γενικό.
Χαμούλης θα γίνει πάλι.
Σε πρώτη φάση μου φαίνεται ότι κερδίζουν οι ομάδες που έιναι σε υψηλότερο level.
14 πόντους χρειαζόμαστε....
Α ρε Νορντεους πουταναριό τα έχεις κάνει
Είναι τυχαίο που αυτό γίνεται και πάλι την τελευταία εβδομάδα της σεζόν που πολλά κρίνονται... Δεν νομίζω...
Δεν εγινε σε εμας αλλα στο αντιπαλο ζευγαρι. Οτι να ναι ειναι. Ειδικα αυτοι που χασανε εχουν ομαδαρα απολυτο φαβορη για τελικο ηταν , τι να πεις να περασουμε τελικο να μην τους βρουμε μπροστα μας τωρα.
Για το σημερινό ματς και τα ματς που έγιναν στα χαρτιά μόνο, είχαμε ανακοίνωση
https://forum.topeleven.com/top-elev...8-04-17-a.html
όλες οι ομάδες που "έχασαν" με αυτό το 3-0, θα πάρουν τους 3 πόντους της νίκης.
Επίσης θα πάρουν αποζημίωση 5 τοκεν.
Στείλτε ρεπόρτ, με το κουμπί [?] κάτω στις ρυμίσεις.
Βέβαια κάποιοι που έχασαν την ευκαιρία να παίξουν τελικό, ατύχησαν :(
Η Ομοσπονδία μου έχει προκριθεί στον τελικό και δεν έχουμε τα ζευγάρια επειδή εκκρεμεί ένα παιχνίδι του άλλου ομίλου,το οποίο σύμφωνα με το πρόγραμμα έπρεπε ήδη να είχε γίνει.
Attachment 82362
Attachment 82363
Attachment 82364
ε αφού παίζετε τελικό, καλά είναι.
οι Βιετναμέζοι τι ώρα είχαν το ματς ?
[QUOTE=Jorge Volos;459252]20.17
Τι σκατά γίνεται,δε μπορώ να καταλάβω[/
Το ίδιο συνέβη στην ομοσπονδία μου την προηγούμενη εβδομάδα..Υπομονή και στις 4 το χάραμα θα σου βγάλει αντίπαλο και ώρα :p