1Likes
-
1
Post By nikolgiorgos
-
Ωραία, άρα το γεγονός οτι βγαίνουν αυτές οι ειδοποιήσεις δεν σημαίνει οτι το σύστημα λειτουργεί και αναλόγως έτσι? (π.χ. δε μπαίνει γκολ για άλλο λόγο και οχι γιατι το σύστημα θεωρεί οτι δεν έχω επιθετικους).
Όσο για το σύστημα που παίζω , συνήθως παίζω ένα κλασσικό 4 4 2 , που μέχρι πρόσφατα, μου απέφερε πολλά πολλά γκολ, πολύ δυνατές νίκες (μιλάμε για δεκάρες). Όμως έχει μια + βδομάδα που απλά τα πράγματα άλλαξαν χωρίς προφανή λόγο και έχουν φτάσει οι επιθετικοί μου να έχουν λιγότερα γκολ απο τους αμυντικούς μου. Συνήθως δλδ ΑΝ κερδίσω (πλέον) τα γκολ θα έχουν μπει απο κάποιον αμυντικό. Οι επιθετικοί περιφέρονται ασκόπως στο γήπεδο... έχουν άδειο τέρμα μπροστά και τη γυρίζουν πίσω..... και διάφορα άλλα που με κάνουν να θέλω να χωθώ στην οθόνη και να λειτουργήσω ως Αλέφαντος σε συνδυασμό με Ιωαννίδη (μπάσκετ , παλιός και αυτός) και να αρχίσω τα καντήλια στους παίκτες.
Anyway παιδιά ευχαριστώ πολύ και ως πρώτο thread να πω πως χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω πως το παιχνίδι έχει αρκετούς έλληνες που είναι παιχτούρες.