Σας χαιρετώ παιδιά. Παίζω το παιχνίδι απο το Νοέμβριο και ομολογώ οτι αν και δεν ασχολούμαι με μπάλα πλέον εδώ και πολλά χρόνια, με εχει τραβήξει αρκετά. Στο θέμα μας!
Μέχρι και το 4ο επίπεδο όλα πήγαιναν καλά έπεφτε πολύ ξύλο πολλά γκολ, πολύ καλό στήσιμο της ομάδας κλπ, πρωτάθλημα πάντα δικό μου, τσ λιγκ δικο μου, κύπελλο δικό μου.
Ξάφνου λοιπόν η ομάδα χάθηκε. Μηδέν. Τρώω 4άρες για πλάκα δεν κερδίζω με τίποτα οτι κι αν κάνω εκτός κι αν η αντίπαλη ομάδα είναι φτιαγμένη απο μαλλί της γριάς.
Όταν ξεκίνησε αυτό (τέλος του 4ου επιπέδου - τελευταίοι 3 αγώνες) παράλληλα παρατήρησα οτι την ώρα του αγώνα μου βγάζει ενημέρωση απο τον βοηθό οτι δεν έχω επιθετικούς μπροστά (ενώ παίζω π.χ. με τρεις επιθετικούς). Όχι τα κλασσικά μηνύματα να ενισχύσουμε επίθεση ή να βγούμε μπροστά κλπ. Οτι ΔΕΝ εχω επιθετικό μπροστά και με προτρέπει να βάλω επιθετικό γιατί ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ. Παράλληλα πριν ξεκινήσει ένας αγώνας μου βγάζει ενημέρωση (αναδυόμενο) οτι κάποιοι παίκτες μου που είναι στη βασική εντεκάδα είναι τραυματίες.... Ψάχνω απο δω ψάχνω απο κει, τίποτα. Όλοι οκ. Ακόμα κι αν μπω με ομάδα 100% σε φόρμα και ψυχολογία μου βγάζει σε κάθε αγώνα το ίδιο.
Σήμερα το τράβηξα και ένα screenshot να το στείλω στη Nordeus γιατί θεωρώ οτι μάλλον ο λογαριασμός μου είναι άρρωστος.......... (κάτι έχει παίξει, ίσως χρειάζεται να γίνει ένας debuging ας πούμε ξέρω γω....)
Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό? ΤΟ γνωρίζετε?