Results 1 to 5 of 5

Thread: Veci nivo, manje zvjezdica! :s

Newbie

Veci nivo, manje zvjezdica! :s

znaci s 3 nivoa kojeg san zavrsio ko drugi san promoviran u 4 nivo.. vecini igraca mi se smanjile zvjezdice, par njih je imalo 3 sad imaju jednu/dvi .. oni s 4 zvjezdice sad imaju 3 itd.. kako je to moguce? pun mi je k*** vise ove igrice, em sta ste skrti na tokenima i sta za igraca iz vlatite skole trazite bogastvo jos s ovim nas prcajte

Famous nsretkovic's Avatar
    Gubljenje zvezdica je normalno i to se svakome desava u ovoj igrici to nije kvar. Procitaj ovaj post pomocice ti : http://forum.topeleven.com/tutorijal...tml#post106816

Newbie
    Quote Originally Posted by nsretkovic View Post
    Gubljenje zvezdica je normalno i to se svakome desava u ovoj igrici to nije kvar. Procitaj ovaj post pomocice ti : http://forum.topeleven.com/tutorijal...tml#post106816
    neznan, meni se cini da su mi dva, tri igraca izgubili i kvalitetu i zvjezdice, zato san ih i proda..

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Ivan Kulić View Post
    neznan, meni se cini da su mi dva, tri igraca izgubili i kvalitetu i zvjezdice, zato san ih i proda..
    to nije moguce ni u ludilu, kvalitet da izgubi ne moze zvezdice se samo gube.

Rookie
    Kada mislite otkloniti gresku sa busterima da mozemo uzimati djabne bustere za moral i sve drugo..pa kako da poboljsavam igrace kad nemam plavih bustera..Zasto ne napravite da se moze primati vise puta u toku dana busteri a ne samo jednom jer na taj nacin nema sanse da skupim ista bustera za igraca..I dok je to u kvaru zasto se niko nije sjetio da ponudi svim igracima ako nista po 10 bustera da se moze nesto raditi..Ja stojim za 3-4 plava i ne mogu ni jednog igraca da poboljsam jer necu da dajem tokene kojih usput nemam da bi imao 6 bustera...